W życiu niektórych cyganów przychodzi taki smutny moment, kiedy muszą pożegnać się ze swoją ukochaną stertą gruzu i zamieszkać w domu. Mała prezentacja wyrafinowanego gustu i smaku rumuńskich cyganów. Ostatnie zdjęcie jest moim faworytem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wlasnie to jest ten ,,glod i biedne chore dzieci" ktore sponsorowane sa z socjalu i datkow od naiwnych... O ile nie lubie Hitlera, to zrobilbym to samo co on z zebrakami w 36 (przed olimpiada w Berlinie)... czyli wylapal wszystkich i wyslal do obozow pracy!
Ja Wam powiem skąd ten przepych i różnorodność kolorów. Pewnie wzorowali się na tym:
(google podaje źródło obrazka jako poranny.pl) żeby nie było że zapierdoliłem.
(google podaje źródło obrazka jako poranny.pl) żeby nie było że zapierdoliłem.
Konfiskata mienia i ekstradycje w chuj daleko.
jadą wozy kolorowe kurwa...
Pomijając fakt, że zawszone brudasy lepianki z gówna by nie potrafiły same zbudować, oraz fakt, że te przesłodzone pałacyki stawiane są białymi rękami za skradzione od białych pieniądze, miło czasem popatrzeć...
to tak jak bys Polakow nazywal ruskimi. Uwierz mi ze gruzojady maja przejebane w Rumuni, i jak juz gdzies mieszkaja to na bank nie w takich palacach.
to tak jak bys Polakow nazywal ruskimi. Uwierz mi ze gruzojady maja przejebane w Rumuni, i jak juz gdzies mieszkaja to na bank nie w takich palacach.
Ta miejscowość leży między Klużem a Oradeą i z tego co mówiła pani przewodniczka to cygańskie pałace.
To są pałace "królów" romskich. W każdym powinno być tyle pomieszczeń ile jest członków rodziny.
to są rumuni, a nie romowie... w każdym razie widać, że rumunie ciągnie do rosji... tanie podróbki kremla
"Wiesz, gdyby pieniądze nie miały znaczenia, gdyby nie było pieniędzy i gdyby wszystko zależało od naszej postawy moralnej, naszego zachowania i postępowania z ludźmi, bylibyśmy milionerami. Bylibyśmy bogaci."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów