Czy zastanawiałeś się kiedyś, gdzie są wszyscy Cyganie podczas kiedy Ty jesteś w parku wodnym? Ten filmik jest odpowiedzią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy zastanawiałeś się kiedyś, gdzie są wszyscy Cyganie podczas kiedy Ty jesteś w parku wodnym? Ten filmik jest odpowiedzią.
rozjebalo mnie po calosci xD mistrzostwo rzadko daje piwo ale tu dalem
Ale dno. Ja w ich wieku siedziałem przed komputerem zamiast zajmować się głupotami. teraz też ciągle przy nim siedzę. Jak widzę, nie ja jeden. Pozdrawiam
A w ogóle to mnie rozwaliło to co czytam w tej ramce na dole:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
haha ;P
A w ogóle to mnie rozwaliło to co czytam w tej ramce na dole:
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
haha ;P
Mam beke w chuj. Ale i tak to jest poziom wyzej niz spedzanie dziecinstwa przed kompem. Z cyganow sie mozna posmiac, natomiast spedzanie czasu przez dzieciaki z krajow "rozwinietych" jest ponizej poziomu zabawnego, na poziomie zalu. Oczywiscie nie mowie o wszystkich.
czy to na pewno cyganie? Ja bym powiedział, że Brazylia.
PędzącyOsiołek napisał/a:
Zajebiste jest to jak widzą świat te dzieciaki i gdzie znajdują rozrywkę , a nie 7letnia córka która mówi do ojca że go nienawidzi bo nie dostała nowego i-fona-srona ...
Pierdolnij ją, a nie żalisz się na sadolu
Jebane brudasy.
Czarny wpadł na to już wcześbiej, by zażyć kąpieli na ulicy, w kałuży
O kurwa, zdobyłeś więcej piw przez jeden dzień, niż ja przez 2,5 roku tutaj... :o
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów