Czy zastanawiałeś się kiedyś, gdzie są wszyscy Cyganie podczas kiedy Ty jesteś w parku wodnym? Ten filmik jest odpowiedzią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Czy zastanawiałeś się kiedyś, gdzie są wszyscy Cyganie podczas kiedy Ty jesteś w parku wodnym? Ten filmik jest odpowiedzią.
specjalnie bym kolo kraweznika jechał, a coo ;d
Kurwa takich jaj, to z rok na sadisticu nie widziałem! You made my day krzycho18!
Nie no, ja pierdolę. Czemu takiej patologii się dzieciaków nie odbiera tylko przypierdala do "normalnych" ludzi o byle gówno? Jak chcesz dziecko adoptować to wymyślają milion debilnych wymogów jak osobny pokój, sterylne warunki itp. podczas gdy takie cyganiątka nawet nie wiedzą co to znaczy kurwa łazienka z ciepłą wodą i na to opieka społeczna ma wyjebane.
Els napisał/a:
Nie no, ja pierdolę. Czemu takiej patologii się dzieciaków nie odbiera tylko przypierdala do "normalnych" ludzi o byle gówno?
Być może dlatego, że ludzie którzy się przypierdalają, są pokroju panów poniżej:
bustafan napisał/a:
Brud w rynsztoku.
Esiusz napisał/a:
specjalnie bym kolo kraweznika jechał, a coo ;d
M1Cro napisał/a:
gdzie jest kurwa tir, byłby niezły kompocik
usu napisał/a:
@Els
A kto by to adoptował ? Chyba, że lubisz gnój do domu przynosić.
W moim słowniku nie ma słów, które mogłyby w odpowiedni sposób określić zajebistość tego filmiku
Ten gardzący nimi śmiech w 0:08
Zajebiste jest to jak widzą świat te dzieciaki i gdzie znajdują rozrywkę , a nie 7letnia córka która mówi do ojca że go nienawidzi bo nie dostała nowego i-fona-srona ...
Wszystko na swoim miejscu. Auta na ulicy, brud w rynsztoku
e to nie cygi, w cyganlandzie nie ma palm ... chyba (0 :30)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów