Czy zastanawiałeś się kiedyś, gdzie są wszyscy Cyganie podczas kiedy Ty jesteś w parku wodnym? Ten filmik jest odpowiedzią.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Czy zastanawiałeś się kiedyś, gdzie są wszyscy Cyganie podczas kiedy Ty jesteś w parku wodnym? Ten filmik jest odpowiedzią.
Kurde, jak tak pomyślę to szkoda cyganiątek. Nim się obejrzą i cokolwiek będą mogli zrobić to stają się częścią tej brudnej, patologicznej społeczności... A i państwo gówno może bo ci idioci nie dają się po prostu wcielić do społeczności tylko siedzą na swoich "cygańskich" zawszonych dzielnicach...
jedrzej152 napisał/a:
O kurwa, zdobyłeś więcej piw przez jeden dzień, niż ja przez 2,5 roku tutaj... :o
I pomyśleć, że to wszystko przez cyganów... ale zaraz, przecież zawsze jest wszystko przez cyganów!
Małe gówniątka z Rumunii.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów