do F1 raczej się nie nadają
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
koreapłn napisał/a:
do F1 raczej się nie nadają
Jak byś zobaczył w jakim czasie odkręcają te koła to byś zmienił zdanie
po tytule i opisie myslalem ze to bedzie parodia jakas czegos w stylu przyjezdza formula do pitstopu robole dobieraja sie do auta zeby czym predzej wszystko wymienic - jak juz wyciagli opony silnik i inne zaczeli spierdalac a ten zostal na ceglach
Rock.
no weź tu nie bądź za prawem posiadania broni...kulka w łeb dla kurew śmierdzących!
Jak byś zobaczył w jakim czasie odkręcają te koła to byś zmienił zdanie
Odkręcić to tak, ale z przykręceniem mieli by problem
You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zwykle pojawia się to w innym kontekście, ale jakoś mnie tak naszło...
I niech mi potem któryś kurwa powie, że są uciskaną mniejszością dyskryminowaną przez ludzi kierujących się stereotypami...
I niech mi potem któryś kurwa powie, że są uciskaną mniejszością dyskryminowaną przez ludzi kierujących się stereotypami...
Myślałem, że schowa całe koło pod kiecke
Do Audicy
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów