18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 19:40
🔥 Przyjaciele - teraz popularne
jholy 2018-07-24, 14:46 16
Nie wierzę ... :o Posprzątały po sobie...
Zgłoś
Eth 2018-07-24, 14:46 5
A nawet jak cos zostalo, to ujebane gownem...
Zgłoś
Lyck 2018-07-24, 14:48 4
heh, Sam mam kolezankę z wiochy, dawała wszystkim do okoła ( mimo meza i dzieci daje dalej), bedąc za granicą, zarabiajac normalnie, i tak pchała sie w takie kontenery, teraz mąż ktory wali przypałowe przekrety, ale mu to przechodzi wozi jej dupe passatem CC i bujają się po wakacjach, obwieszeni złotem, życie jest dziwne
Zgłoś
C................s 2018-07-24, 16:04
Nic nadzwyczajnego, ot grupa samic zebrała się przy paśniku aby zdobyć nowe łachy.
Zgłoś
_................_ 2018-07-24, 16:51 16
A mnie co innego rozpierdala, dziwi. Jak to kurwa jest, że polskie państwo, sądy, kuratorkum, czy chuj wie kto tam jest odpowiedzialny za kontrolowanie dzieci w rodzinach na to pozwala.
Jeszcze kurwa rozumiem, jakby to była kwestia paru gmin, bo fani AS Romy przekupiliby paru urzędników i żyliby sobie tą swoją patologią. Ale kurwa nie, tak w całym kraju jest, że po mimo tego że dzieci żyją w skrajnie złych warunkach, nie chodzą do szkół, są analfabetami, a małe dziewczynki wychodzą za mąż i potem są gwałcone przez staruchów, nikt losem tych dzieci się nie interesuje i ich nie odbiera.

Wyobraźcie sobie sytuacje, że w polskiej rodzinie żyją sobie patole, kradną, dzieci nie puszczają do szkoły i wszczynają awantury. Szanse na pozbawienie rodzicielstwa są ogromne. A teraz popatrzcie, że u cyganów takie rzeczy są normą.

Nawet chuj z losem tych dzieci, bo i tak ziemia jest przeludniona, ale chodzi o jakość całego społeczeństwa. Czy przypadkiem nie o to chodzi, żeby jako społeczeństwo się rozwijać, a jedną z konieczności wtedy jest, podciąganie i pomaganie patolom, tudzież ich dzieciom, żeby margines wyeliminować w sposób prawidłowy (kula w łeb nie pomaga na niziny społeczne, wręcz przeciwnie, tylko je rozkręca).
Zgłoś
Hrabia Drapula 2018-07-24, 17:05 5
co za jebany charakter, kraść i jebać się, jebać że by były bachory które też będą wysyłać na złodziejstwo i tak od wieków przewodzi im święta trójca jebanie,kradzież i socjal
z drugiej strony jak by taki jeden zmutował i wpadł na pomysł "będę pracował" kto go zatrudni, jak on pracując w warsztacie nawet by powietrze z opon zapierdolił
Zgłoś
C................n 2018-07-24, 17:15 1
@_RottenFetus_ Mówisz, jakbyś nie rozumiał, że kryzys jest masełkiem na chlebek demokratów.
Zgłoś
~Velture 2018-07-24, 17:29 2
3 razy obejrzałem i nie wiem o chuj chodzi.
Wrzucają ciuchy do środka a nie wyjmują...
Zgłoś
Essent 2018-07-24, 18:00 2
@Up Wrzucają z powrotem bo przebrali co lepsze
Zgłoś
dashadow 2018-07-24, 18:25
@2up opis przeczytaj, jest powiązany z filmem
Zgłoś
StaryIdiota 2018-07-24, 20:10 1
_RottenFetus_, ponieważ cygańskich smrodów nikt nie chce, a polskie dzieci można sprzedać Niemcowi.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2018-07-24, 20:27 1
Mam kolegę który jak zobaczy taki kontener na ciuchy to podchodzi do niego, otwiera i pluje do środka albo zdejmuje gacie, sra sobie na rękę i wrzuca wysrane gówno do środka.

Ciekawy człowiek, mówię wam.
Zgłoś
~Velture 2018-07-24, 22:12 2
Essent napisał/a:

@Up Wrzucają z powrotem bo przebrali co lepsze

No i chuj. Niech sobie biorą.

Te ciuchy nie trafiają do biednych tylko do lumpeksów są sprzedawane a ludzie debilnie wierzą, że to zbiórka dla potrzebujących.

Jakby to trafiało to potrzebujących to bym się wkurwił ale skoro trzepią na tym hajs przez ludzką niewiedzę to mam wyjebane równo.
Zgłoś
woytasw 2018-07-24, 22:35
Program kosmiczny albo maszyna do teleportacji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem