📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
heh, Sam mam kolezankę z wiochy, dawała wszystkim do okoła ( mimo meza i dzieci daje dalej), bedąc za granicą, zarabiajac normalnie, i tak pchała sie w takie kontenery, teraz mąż ktory wali przypałowe przekrety, ale mu to przechodzi wozi jej dupe passatem CC i bujają się po wakacjach, obwieszeni złotem, życie jest dziwne
Nic nadzwyczajnego, ot grupa samic zebrała się przy paśniku aby zdobyć nowe łachy.
A mnie co innego rozpierdala, dziwi. Jak to kurwa jest, że polskie państwo, sądy, kuratorkum, czy chuj wie kto tam jest odpowiedzialny za kontrolowanie dzieci w rodzinach na to pozwala.
Jeszcze kurwa rozumiem, jakby to była kwestia paru gmin, bo fani AS Romy przekupiliby paru urzędników i żyliby sobie tą swoją patologią. Ale kurwa nie, tak w całym kraju jest, że po mimo tego że dzieci żyją w skrajnie złych warunkach, nie chodzą do szkół, są analfabetami, a małe dziewczynki wychodzą za mąż i potem są gwałcone przez staruchów, nikt losem tych dzieci się nie interesuje i ich nie odbiera.
Wyobraźcie sobie sytuacje, że w polskiej rodzinie żyją sobie patole, kradną, dzieci nie puszczają do szkoły i wszczynają awantury. Szanse na pozbawienie rodzicielstwa są ogromne. A teraz popatrzcie, że u cyganów takie rzeczy są normą.
Nawet chuj z losem tych dzieci, bo i tak ziemia jest przeludniona, ale chodzi o jakość całego społeczeństwa. Czy przypadkiem nie o to chodzi, żeby jako społeczeństwo się rozwijać, a jedną z konieczności wtedy jest, podciąganie i pomaganie patolom, tudzież ich dzieciom, żeby margines wyeliminować w sposób prawidłowy (kula w łeb nie pomaga na niziny społeczne, wręcz przeciwnie, tylko je rozkręca).
Jeszcze kurwa rozumiem, jakby to była kwestia paru gmin, bo fani AS Romy przekupiliby paru urzędników i żyliby sobie tą swoją patologią. Ale kurwa nie, tak w całym kraju jest, że po mimo tego że dzieci żyją w skrajnie złych warunkach, nie chodzą do szkół, są analfabetami, a małe dziewczynki wychodzą za mąż i potem są gwałcone przez staruchów, nikt losem tych dzieci się nie interesuje i ich nie odbiera.
Wyobraźcie sobie sytuacje, że w polskiej rodzinie żyją sobie patole, kradną, dzieci nie puszczają do szkoły i wszczynają awantury. Szanse na pozbawienie rodzicielstwa są ogromne. A teraz popatrzcie, że u cyganów takie rzeczy są normą.
Nawet chuj z losem tych dzieci, bo i tak ziemia jest przeludniona, ale chodzi o jakość całego społeczeństwa. Czy przypadkiem nie o to chodzi, żeby jako społeczeństwo się rozwijać, a jedną z konieczności wtedy jest, podciąganie i pomaganie patolom, tudzież ich dzieciom, żeby margines wyeliminować w sposób prawidłowy (kula w łeb nie pomaga na niziny społeczne, wręcz przeciwnie, tylko je rozkręca).
co za jebany charakter, kraść i jebać się, jebać że by były bachory które też będą wysyłać na złodziejstwo i tak od wieków przewodzi im święta trójca jebanie,kradzież i socjal
z drugiej strony jak by taki jeden zmutował i wpadł na pomysł "będę pracował" kto go zatrudni, jak on pracując w warsztacie nawet by powietrze z opon zapierdolił
z drugiej strony jak by taki jeden zmutował i wpadł na pomysł "będę pracował" kto go zatrudni, jak on pracując w warsztacie nawet by powietrze z opon zapierdolił
@_RottenFetus_ Mówisz, jakbyś nie rozumiał, że kryzys jest masełkiem na chlebek demokratów.
_RottenFetus_, ponieważ cygańskich smrodów nikt nie chce, a polskie dzieci można sprzedać Niemcowi.
Mam kolegę który jak zobaczy taki kontener na ciuchy to podchodzi do niego, otwiera i pluje do środka albo zdejmuje gacie, sra sobie na rękę i wrzuca wysrane gówno do środka.
Ciekawy człowiek, mówię wam.
Ciekawy człowiek, mówię wam.
Essent napisał/a:
@Up Wrzucają z powrotem bo przebrali co lepsze
No i chuj. Niech sobie biorą.
Te ciuchy nie trafiają do biednych tylko do lumpeksów są sprzedawane a ludzie debilnie wierzą, że to zbiórka dla potrzebujących.
Jakby to trafiało to potrzebujących to bym się wkurwił ale skoro trzepią na tym hajs przez ludzką niewiedzę to mam wyjebane równo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów