Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zwróć uwagę na prawie zerową obecność nygusów na filmie, Stare dobre czasy.
Aż się łezka w oku kręci...
Jak to do kurwy nędzy jest Cygany pracują bo grają kurwa źle nie pracują kurwa źle kradną bo muszą z czegś żyć kurwa źle to kiego chuja od tych Cyganów oni chcą
Bo jak grają to po to żeby nakraść
Haftu na cygańskie ścierwo
Żartowałem. Pomocnicy kradną w tłumie, oni tylko robią hałas i zamieszanie.
To niestety może być nie tylko żartem
Wesołym pizdom szczerze życzę codziennych cygańskich koncertów pod oknami.
Sposób na tych zjebów jest znany od dawna.
A każdy złodziej to cygan!
Hahahaha coś pięknego
Przecież nie kradli.
Znasz historię o polewaniu małp wodą? Taki eksperyment był, poczytaj to będziesz wiedział dlaczego uciekali hahaha
Zwróć uwagę na prawie zerową obecność nygusów na filmie, Stare dobre czasy.
Mieszkam w stosunkowo małym mieście i też jest ich ekstremalnie mało. Tylko w kilku kebabach, tak po mieście za bardzo nie chodzą chociaż na osiedlu ich lubimy, bo fajne chłopaki i mega dobre kebsy robią.
Znasz historię o polewaniu małp wodą? Taki eksperyment był, poczytaj to będziesz wiedział dlaczego uciekali hahaha
Mieszkam w stosunkowo małym mieście i też jest ich ekstremalnie mało. Tylko w kilku kebabach, tak po mieście za bardzo nie chodzą chociaż na osiedlu ich lubimy, bo fajne chłopaki i mega dobre kebsy robią.
Zapewne , zauważyliście , tendencje zmniejszenia się liczby ,bez pańskich psów W miasteczku ? ,wiadomo że nie wszyscy ale cyganie lubią , to mięso jak już nie raz sadistic pokazywał ,
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów