📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:45
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2025-01-04, 11:41
🔥
Riddler vs Czarnuszek
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać ile złotych rybek przyjechało z wypizdowa gdzie nigdy im cyganka nie wywróżyła "finansowej niespodzianki" gdy młody brudas im podpierdalał portfel
ARock napisał/a:
A banda przygłupów się bawi z cygańskim gównem 🤢
Już nie wspomnę o pompowaniu dutków w tych góralskich skurwisynów, co mają już nosy dłuższe od pejsatych 🤮
💩💩💩💩💩
Polska jest piękna, a Zakopane powinno być zakopane w chuj
Zwłaszcza za to!😡😡😡
podobno zajebiście dużo portfeli było oprawionych, to ich metoda, cyganie graja, robi się zbiegowisko, a małe cyganki krążą i opierdalają z kosztowności
Mirek19850509 napisał/a:
Zapewne , zauważyliście , tendencje zmniejszenia się liczby ,bez pańskich psów W miasteczku ? ,wiadomo że nie wszyscy ale cyganie lubią , to mięso jak już nie raz sadistic pokazywał ,
Jestem przekonany o tym że ten komentarz jest wynikiem tłumaczenia go z arabskiego na Polski. Jestem przekonany.
Analiza na szybko:
Oglądając straciłem portfel
Pietrushka napisał/a:
Jestem przekonany o tym że ten komentarz jest wynikiem tłumaczenia go z arabskiego na Polski. Jestem przekonany.
Analiza na szybko:[/quote كيف عرفت؟
[ Dodano 2025-01-09, 00:43 ]
Pietrushka napisał/a:Jestem przekonany o tym że ten komentarz jest wynikiem tłumaczenia go z arabskiego na Polski. Jestem przekonany.
Analiza na szybko:
Ale żeś się Panie nad rozszyfrowaniem ,mnie postarał brawo Pietia, dziś oszczędzimy twoje miasteczko xd 👍
@Mirek19850509
Powiedz mi jeszcze że zgadłem i składam CV do CIA
Pozdrawiam.
PS. Jak Cię żona wkurwia że nie opróżnia odkurzacza, to my tutaj mamy taki zwyczaj że czasem też odkurzamy.
U Nas kobieta nie służy za giermka, tylko jest takim samym człowiekiem jak mężczyźni
Więc jak coś potrafisz zrobić lepiej to to zrób, albo wyrzuć jej ten worek i niech sobie odkurza dalej xD
PS. Skumałeś jakoś ten szyfr? xD
Powiedz mi jeszcze że zgadłem i składam CV do CIA
Pozdrawiam.
PS. Jak Cię żona wkurwia że nie opróżnia odkurzacza, to my tutaj mamy taki zwyczaj że czasem też odkurzamy.
U Nas kobieta nie służy za giermka, tylko jest takim samym człowiekiem jak mężczyźni
Więc jak coś potrafisz zrobić lepiej to to zrób, albo wyrzuć jej ten worek i niech sobie odkurza dalej xD
PS. Skumałeś jakoś ten szyfr? xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów