📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ja to myślałem że brud powinien lądować w kanalizacji a nie plątać się pod nogami przechodniów. Gdzie są kurwa służby sprzątające?
Uczą się od małego:
1) Grupowo atakować pojedynczą osobę;
2) Po zadaniu ciosu natychmiast spierdalać, bo to może być Polak - jak dosięgnie, to przypierdoli. Albo co gorsza Rusek - taki to zabije. Jest to jedna z wielu rzeczy, którą lubię w zwykłych Rosjanach;
3) Szybko biegać i jednocześnie nie wpierdolić się pod samochód;
4) Odpowiednio wybierać ofiary - stare, chore, nie mogące się bronić. Traktować bez żadnej litości.
5) Młodych, silnych - nie ruszać. Gdzie honor? Te małe gówna nie mają i nie mogą mieć honoru. 1500 lat kradzieży, rabunków, kłamstw i oszustw wyprało ten pomiot z honoru skuteczniej, niż komuna naszych jebanych politycznych pokurwów.
1) Grupowo atakować pojedynczą osobę;
2) Po zadaniu ciosu natychmiast spierdalać, bo to może być Polak - jak dosięgnie, to przypierdoli. Albo co gorsza Rusek - taki to zabije. Jest to jedna z wielu rzeczy, którą lubię w zwykłych Rosjanach;
3) Szybko biegać i jednocześnie nie wpierdolić się pod samochód;
4) Odpowiednio wybierać ofiary - stare, chore, nie mogące się bronić. Traktować bez żadnej litości.
5) Młodych, silnych - nie ruszać. Gdzie honor? Te małe gówna nie mają i nie mogą mieć honoru. 1500 lat kradzieży, rabunków, kłamstw i oszustw wyprało ten pomiot z honoru skuteczniej, niż komuna naszych jebanych politycznych pokurwów.
Jak głosił jeden z dowcipów o bacy i turyście:
,,To nie dzieci.To skurwysyny"
,,To nie dzieci.To skurwysyny"
Kurwa, w takiej sytuacji to żaden samochód niechcący nie pierdolnie żadnego ścierwa, a jak idzie człowiek ulicą, to zawsze jakiś wypadek.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
nic, tylko kopnąć taką małą kurwę w łeb, świńskie dzieci
Dzieci smieci.
nikt przypadkowo nie wyrobił sie na zakręcie? szkoda...
HAL9000/2 napisał/a:
Małe śmiecie atakują - było, nie było; warto przypomnieć
że niby ja i Nie_było to małe smiecie?
aras0992 napisał/a:
100% poparcia !Adolfie wróć !
Kurwa co za szambo !. Ale przyjdzie pora na nowego "Hitlera".
Długo nie będziemy znosić obsranych śmierdzieli czy innych kozo-entuzjastów.
I tak ! ten post ma za zadanie siać nienawiść ! Bo nienawidzę tego co zobaczyłem na tym filmie. Szczytem obłudy będzie w tym kontekście usunąć mój post z powodów jakiejś źle rozumianej "poprawności"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów