Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
ps.
ale słyszałem, że jak się zamieszka w ich obozie to już cię nie okradną.
To ruscy wymyślili że nas zlikwisują. Wszyscy że 1 wrzesien samo zło itp. Zgadza się ale to 17 wrzesien (badajże bo pisze z pamięci) to dopiero ruscy nam syf zgotowali. Rozmawiałem z wieloma starymi teraz osobami którzy byli w tamtym czasie cywilami bo na ogół byli dziećmi. Nie żołnierzami. I o dziwo !! wszyscy mówili dobrze o niemcach. ! Nawet te osoby które trafiły na przymusowe roboty mówili że niemcy (jak na najeźdców) nie byli tacy źli jak się ich wykreowało w czasach komunizmu.
To ruskich się polacy bali bo zachowywali się jak zwierzęta. Kradli, gwałcili i zabijali bez wyjątku czy to dziecko czy kobieta...
Hitler miał drastyczne metody których nie popieram. Ale miał słuszny cel bo europie poważnie zagrażali wtedy żydzi.
A tak bardzo teraz nie lubiany Hitler ma naśladowców swoich przecież !. USA to niby co robi w tej chwili ? Wprowadza demokrację w krajach które od setek (tysięcy) lat obywali się doskonale bez niej... Wprowadza własną ideologię siłą za pomocą działań wojennych. Jak Hitler w swoim czasie.
hideharu, niestety młody nie masz racji. Poczytaj dokładnie w necie artykuły niecenzurowane dawniej przez ZSRR to się dowiesz że Hitler chciał zlikwidować przede wszystkim żydów i sporadycznie co ciemniejszej karnacji. Do polaków początkowo nie miał nic a nawet żywił szacunek do naszej waleczności. Chciał z nami sojuszu na co się nie zgodziliśmy.
To ruscy wymyślili że nas zlikwisują. Wszyscy że 1 wrzesien samo zło itp. Zgadza się ale to 17 wrzesien (badajże bo pisze z pamięci) to dopiero ruscy nam syf zgotowali. Rozmawiałem z wieloma starymi teraz osobami którzy byli w tamtym czasie cywilami bo na ogół byli dziećmi. Nie żołnierzami. I o dziwo !! wszyscy mówili dobrze o niemcach. ! Nawet te osoby które trafiły na przymusowe roboty mówili że niemcy (jak na najeźdców) nie byli tacy źli jak się ich wykreowało w czasach komunizmu.
To ruskich się polacy bali bo zachowywali się jak zwierzęta. Kradli, gwałcili i zabijali bez wyjątku czy to dziecko czy kobieta...
Hitler miał drastyczne metody których nie popieram. Ale miał słuszny cel bo europie poważnie zagrażali wtedy żydzi.
A tak bardzo teraz nie lubiany Hitler ma naśladowców swoich przecież !. USA to niby co robi w tej chwili ? Wprowadza demokrację w krajach które od setek (tysięcy) lat obywali się doskonale bez niej... Wprowadza własną ideologię siłą za pomocą działań wojennych. Jak Hitler w swoim czasie.
Ja pierdolę. Ale czy Hitler nie jest winny śmierci mln Polaków do chuja Pana? Owszem żywił szacunek, nawet zorganizowali własne uroczystości żałobne na część po Piłsudskim, ale taki sojusz nigdy by nie wypalił. Owszem Hitler chciał zabić żydów i innych takich, ale my byśmy byli u niego niewolnikami. Nie popieram w żaden sposób działań USA, wysyłając tam polskie siły tylko popieramy ten proceder, który się niczym nie różni od Hitlera.
Co do ruskich i niemców - razem zgotowali równy syf tworząc obozy zagłady u niemów, gułagi u ruskich, o wybiciu inteligencji polskiej nie wspominając. Nie zawsze też hitlerowcy cenili waleczność. Westerpllate owszem resztę załogi oszczędzili, ale już z pracownikami poczty gdańskiej się tak łagodnie nie obeszli. Podsumowując Hitler, Stalin i paru innych to ćwoki. Tylko że Stalin stał po ,,właściwej" stronie.
Ja pierdolę. Ale czy Hitler nie jest winny śmierci mln Polaków do chuja Pana?
Milionów polskich żydów. To różnica. Oprócz tego jest winny śmierci ogromnej liczby polskich żołnierzy. Jak to na wojnie. Inna sprawa że żołnierze polscy nie walczyli na ogół ze swojego wyboru. Ale i niemieccy żołnierze nie ze swojego wyboru ginęli na froncie.
Typowe czystki polskich cywili to sprawka ruskich (generalizując). Polską inteligencję wybijali też oprawcy ze wschodu. A nie z zachodu gdzie szanowali inteligencję. Byleby nie żydowską.
Na wypadek gdyby mnie źle zrozumiano: nie jestem też jakimś neofaszystą i uważam że zabijanie z powodów politycznych - religijnych - finansowych (są inne powody?) zawsze jest złe !. Należy politykę państwową i międzynarodową tak prowadzić by obyć się bez przelewu krwi. Ale piszę w tym poście "Hitlerze wróć" w formie sarkazmu widząc jakie cipy i cioty wzięły się do rządzenia w europie. Jak tak dalej będziemy "tolerancyjni do usrania" wobec ciapatych i innych rumunów to już w następnym pokoleniu będziemy mieli wybór: albo my będziemy ginąć albo zaczniemy im urządzać "czystki". Albo my albo oni. Ja wybieram "my". W tym kontekście i jak nic się nie zmieni w "polityce tolerancji" oczekuję w końcu nowego "Hitlera".
Pozdr
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów