Kolejny przykład jak Cyganie "potrafią" dostosować się do praw i zwyczajów panujących wśród ludzi.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
sadze ze odjebanie kilku cyganow bylo by bardziej pozyteczne i mniej kosztowne od realizacji programów tego typu....
szkoda tych mlodych mieszkancow a reszte to jebac,..
a ja powiem tak-cyganow wyjebac w kosmos-jak kurwa mozna mieszkac w 11 osob na 50m2?? ale te panie z bloku co sie wypowiadaja to kurwa ani polotu ani finezjii- mohery i tyle.rozumiem zeby 10letniego cyganiucha wytargac ale 3 letnie dziecko to nawet nie wie o co chodzi w tej calej wojence.
Czy ja kurwa usłyszałem dobrze ,że chcieli im dać socjal lokal ponad 87 m2 ? NO W KURWE JEBANE. To porządni ludzie ,którym w życiu się nie ułożyło i nie są alkoholikami ani patologią to muszą kurwa 15 lat czekać na 20m2 kawalerke dla 5 osobowej rodziny a to kurwa gówno, bydło dostaje oferte tak wielkiego mieszkania....
Wy kurwa w pizde jebane nieroby. Dać ich do przymusowej pracy i kurwa to będzie dla tego gówna największa kara jak będą musieli pracować a nie całe dnie dupą siedzieć w tym chlewie jaki sobie zrobili.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Wy kurwa w pizde jebane nieroby. Dać ich do przymusowej pracy i kurwa to będzie dla tego gówna największa kara jak będą musieli pracować a nie całe dnie dupą siedzieć w tym chlewie jaki sobie zrobili.
wbrew porozom takie chlopaczki sie czasem bardzo przydaja.
ps. jebac lewakow
wbrew porozom takie chlopaczki sie czasem bardzo przydaja.
ps. jebac lewakow
Do czego to doszło, że porządni lokatorzy są dyskryminowani przez cygańskie zwierzęta, które urządziły sobie kibel na klatce.
Serio? Nie ma tam dwóch-trzech odważnych co im zaczną w to wiecznie otwarte okno gówno wrzucać, albo petardy? Albo żeby po prostu wpierdol spuścić raz, drugi i trzeci?
Max. 250 znaków
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów