📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ochronę? Malec chciał się pobawić, a stary spierdolił mu to wszystko.
@down
Po kiego grzyba z jakimiś gatunkami tu wyjeżdżasz?
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
@down
Po kiego grzyba z jakimiś gatunkami tu wyjeżdżasz?
Wszystko fajnie i słodko ale zawsze do pewnego momentu w którym go zwyczajnie wpierdolą jak tego faceta we Wrocławiu parę miesięcy temu.
Jacieżpierdolę, jakie niektórzy ludzie mają zajebiste życia..
Praca z takimi kotami jest fajna. Póki są najedzone to można je głaskać, tulić i robić z nimi co się chce... zupełnie tak samo jak z moją żoną.
Cytat:
Praca z takimi kotami jest fajna. Póki są najedzone to można je głaskać, tulić i robić z nimi co się chce... zupełnie tak samo jak z moją żoną.
A jak żona będzie głodna to cię wpierdoli?
im więcej czytam tych historii o żonach to utwierdzam się w przekonaniu żeby się nie żenić
To musi być niesamowite pracować ze zwierzętami które praktycznie są na wyginięciu. Zajebiste, młody tygrysek honorowy, albo chce zaoszczędzić świeże jedzenie dla siebie.
był już taki jeden co obcowal z niedźwiedziami, potem był filmik jak go wpierdolily
Niestety nie
"Reżyser dąży do zachowania tajemnicy na ekranie, z tego powodu nigdy w jego filmie nie usłyszymy zapisu dźwiękowego, pochodzącego z kamery Timothy'ego, zawierającego świadectwo jego śmierci."
"Reżyser dąży do zachowania tajemnicy na ekranie, z tego powodu nigdy w jego filmie nie usłyszymy zapisu dźwiękowego, pochodzącego z kamery Timothy'ego, zawierającego świadectwo jego śmierci."
Jest tu jakiś ekspert?
Jak to się dzieje, że wpuścili 3 zajebiście agresywne gatunki zwierząt do jednej zagrody? One nie będą walczyć między sobą?
Jak to się dzieje, że wpuścili 3 zajebiście agresywne gatunki zwierząt do jednej zagrody? One nie będą walczyć między sobą?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów