na głównej dramat rosyjskiego dzieciaka chowanego przez parę meneli to dla odmiany prawdziwy rodzic w akcji
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak teraz wygląda to dziecko meneli - vk-smi.ru/obshhestvo/10949
Sklasyk napisał/a:
Tak teraz wygląda to dziecko meneli - vk-smi.ru/obshhestvo/10949
I wygląda jeszcze bardziej jak Jedenastka z "Stranger things"
jakby ktoś nie oglądał serialu, to te wychowane w labolatoriach medium wyglądało tak:
a na poważnie mam nadzieje, że dzieciaka ktoś adoptuje i odchowa na ludzia nawet jak na ruskie standardy
@nowynick ten "dzieciak" ma już 20 lat... to zdjęcie nie jest zdjęciem z "teraz". Jak go "ratowali" miał 13, przynajmniej tak wynika z artykułu, ale jak ruski umie lepiej to niech naprostuje co napisałem.
mieściuchy, dalej wyzywać go od wieśniaków
Instynkt, koledzy i koleżanki sadole, coś co niby człowiekowi nie przystoi a jednak człowieczeństwa dodaje w ludzkich oczach nawet zwierzęciu. Ergo: nie raz już tu pokazano że zwierz bardziej ludziem jest niż przeciętny człowiek, a człowiek to chwast jebany i niech zdycha.
Brawo i piwo dla opertora traktora!
@up
Raczej Holandia.
Raczej Holandia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów