Taka sytuacja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Taka sytuacja
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To taki festiwal dla technozjebów.
chujec69 napisał/a:
Ktos kojarzy, co to za festiwal?
pewno ze tak.
To drogie dzieci jest The Defqon.1
Po drugie nie jest to techno a HARDSTYLE
Po trzecie to dokładniej The Defqon.1 2018 ;]
a osobiście z 2019 roku efekty z muzą (the Clock magiczny moment:=))
o nawet dokładny moment znalazłem z seta Coone 05:30sekunda (środek ekranu przyjrzeć się proszę)
a track Coone - Dedicated To The Core (Defqon.1 Australia Anthem 2018)
EdmundKemper napisał/a:
To taki festiwal dla technozjebów.
ty pewnie wolisz pedalskie pogo z zajechanymi i jebiącymi brudasami przy hitach kazika z lat 80tych...
Aha, ze ten dmuchany penis rucha ta dmuchana zabke. No super. Takie rzeczy tylko na letnich festiwalach- gdzie mlodziezy puszczaja wszelkie hamulce. Super.
Jak Greasy Pussy Fuckerz zagrają to takie kutasy, dmuchane lalki i bilbordy o ruchaniu to norma.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów