Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te jednakowe otępne nalane mordy, oczy tęskniące do rozumu, owinięte opaskami czochradła żeby wszy kataru nie dostały, tu nie widać, ale dupe to ma pewnie jak słoń, nogi jak wory napełnione kasztanami, no i zapewne jebie od niej tak, że skunksy spierdalają na Alaskę. To jest ich jakiś kanon piękna?[/quo
Gucwińscy przy Tobie to amatorzy jeśli chodzi o opis afrykańskiej fauny
Te jednakowe otępne nalane mordy, oczy tęskniące do rozumu, owinięte opaskami czochradła żeby wszy kataru nie dostały, tu nie widać, ale dupe to ma pewnie jak słoń, nogi jak wory napełnione kasztanami, no i zapewne jebie od niej tak, że skunksy spierdalają na Alaskę. To jest ich jakiś kanon piękna?
im grubsza i brzydsza tym bardziej atrakcyjna pewnie <płacze>
Gorylica człekokształtna, skąd się bierze taka patologia ?
Mam pytanie skąd się wzięła Twoja nienawiść do osób czarnoskórych, może zostałeś kiedyś wydymany przez jakiegoś murzyna w górną półkę,.
Gorylica człekokształtna, skąd się bierze taka patologia ?
Gorylica przy tym gównie to jak Einsein! Nie obrażaj goryli! I spierdalaj do swoich!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów