📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
2023 rok a ci jeszcze wierzą w wiedźmy, magie i czary.. zabobony i normalne ciemnogród..
tu akurat pasuje słowo ciemnogród xD
up
U nas się wierzy w dzieworództwo, transsubstancję, duszki i demony mogące opętywać ludzi, zmartwychwstanie, wniebowstąpienie i inne dziwne rzeczy, które nigdy nie miały miejsca, a jesteśmy przecież w centrum cywilizacji zachodniej...
U nas się wierzy w dzieworództwo, transsubstancję, duszki i demony mogące opętywać ludzi, zmartwychwstanie, wniebowstąpienie i inne dziwne rzeczy, które nigdy nie miały miejsca, a jesteśmy przecież w centrum cywilizacji zachodniej...
Fajnie komentujecie ale jakoś tak bez wyobraźni... Może to sposób na zmiękczanie kościstej dupy by nie gniotła jaj? Może wreszcie to metoda przygotowywania patyków na nową chatkę z patyków i gówna? A może to wywoływanie gówna z dupy na podstawowy budulec pod nową chatkę dla afrykańskiego MM? No wyobraźni trochę, kurwa! Czekam na postępy bo już strasznie się zrobiło tu jednostajnie w komentarzach...
To chyba taka prezentacja folkloru dla turystów - wypełnianie obowiązków małżeńskich.
Po takim leczeniu zdrowia jej nie przybędzie.
2023 rok jednak do kośćiołów jeszcze sporo baranów chodzi więc ciemnogród mało mniejszy.
orion123123 napisał/a:
2023 rok a ci jeszcze wierzą w wiedźmy, magie i czary.. zabobony i normalne ciemnogród..
2023 rok jednak do kośćiołów jeszcze sporo baranów chodzi więc ciemnogród mało mniejszy.
Słabe coś te leczenie... Zrobiłbym jeszcze próbę zimnej wody na koniec, żeby sprawdzić, czy rzeczywiście już w pełni wyleczona jest
Teraz biją, ale gdy zachorują na malarię, to będą ją błagać o pomoc i uleczenie.
Na wiejskiej by się przydało takie coś zorganizować, bo też mamy dobrych czarodzieji
Gdzie etyczni obrońcy-tatusiowie? Przecież ta kobieta też jest bezbronna, a oklep dostaje bo pewnie odkryła, że inhalacja oparami jakiejś rośliny leczy choroby płucne. Tu już serduszka nie bolą na cierpienie człowieka i można się śmiać?
panar3 napisał/a:
Fajnie komentujecie ale jakoś tak bez wyobraźni... Może to sposób na zmiękczanie kościstej dupy by nie gniotła jaj? Może wreszcie to metoda przygotowywania patyków na nową chatkę z patyków i gówna? A może to wywoływanie gówna z dupy na podstawowy budulec pod nową chatkę dla afrykańskiego MM? No wyobraźni trochę, kurwa! Czekam na postępy bo już strasznie się zrobiło tu jednostajnie w komentarzach...
Nie no rozjebałeś mnie pozytywnie... ale wisisz mi piwerko i monitor... bo jedno ze śmiechu wyplułem a drugie oplułem piwerkiem i spaliłem .XD
orion123123 napisał/a:
A u nas przeciętny elektorat myślisz że nie? Nie bądźmy hipokrytami...
Ale wyleczył ją czy nie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów