📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
mygyry napisał/a:
Co to za złom, że nawet poduszek nie ma
No wiesz... jakby poduszki miały wypalać przy niezapiętych pasach, to nie byłoby zbyt mądre.
Chociaż w tym przypadku
Ja to się dindu nie dziwię że zostawił skoro taka głupia Nie dość że rozjebała auto to i po wpierdol jeszcze sobie pobiegła
matek87 napisał/a:
Może dowiedział się że będzie ojcem i ją zostawił, jeśli tak to gdzie kurwa ona miała oczy przecież to czarnuch oni zawsze spierdalaja od pracy i wychowania dzieci
A powiedz kto oprócz czarnego samca chciałby z taką spółkować?
Czarnuchy to naprawde nie ludzie sa. Kurwa idzie zjeb tylem do auta ktore moze go zaraz przejechac znowu i potem zdziwiony.
Nie dziwota ze z nich niewolnikow robili. Oni nawet do najprostszych prac sie nie nadaja.
Nie dziwota ze z nich niewolnikow robili. Oni nawet do najprostszych prac sie nie nadaja.
Zamiast samochodem, jednak powinna użyć maczety, łatwiej trafić, a tak to lipa. Zwłaszcza, że tam Hutu to tymi maczetami umieją bić.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów