W sumie dziewczyna ma racje ,jeżeli szuka kochającego faceta potrafiącego utrzymać dom i rodzinę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
to jakaś randka w "ciemno"?
Ostatnio na głównej było coś z tym jak to jakiś malezyjczyk, czy inny brązowo-skóry nie lubi gościa bo jest czarny, tutaj babka mówi to samo i jaka jest reakcja tv, żadna, nie mam wyzywania od "stupid" "racist" itp. Piękna ta liberalna równość
Tak to jest jak się jeszcze nie ukradło do swojego domu jakiegoś lustra...
randka w czarno
jak szczerzy te zęby to aż automatyczna korekcja w monitorze zmniejsza poziom gamma...
znam jej plan uwieść białego zdobyć jego zaufanie a potem objebać dom z kosztowności i zarazić aids przebiegła małpka
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów