Kilku dindu wpadło na genialny pomysł obrabowania Louis Vuitton w galerii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@Jesse.Pinkman - jak mozesz taki rasistowski filmik wrzucac, wstydzil bys sie. Ci biedni, pracowici, bogobojni murzyni sa wykorzystywani przez bialy patriarchat i nadal cierpia z powodu niewolnicta ktore zniesiono jedynie 150 lat temu. A na filmiku widac jak zdesperowani i przymuszeni glodem, odwazni kolorowi wyzwalaja dobra ze sklepu spozywczego by nakarmic rodziny .
Trzeba być dzikim murzynem, żeby kraść to gówno.
rostyty45 napisał/a:
Czy właściciel sklepu klęknął w hołdzie?
Nie zdążył bo zrobili go na floyda.
Czemu ja nie jestem Czarny ... mogli by mnie zwać od czarnuchów ale miał bym wszystko za darmo a nie zapierdalać w pracy całe życie ... kurwa czy ja jestem człowiekiem czy zapierdalaczem jak niewolnik aby żyć za gorsze...
pierdolone zwierzeta. a pozniej odrwaca kota ogonem i dindu nuffing bo on jest czarny. tfu padaka jebac
BRAWO! Niech kradna ile wlezie Chcieli - to maja. Nie bede plakal. W stanach kradzieze, ze w duzej liczbie stanow sa olewane i dlatego nawet ochrona nie zatrzymuje kolesi oficjalnie okradajacych sklep - bez pospiechu, w bialy dzien... zaczeli traktowac ich jak ludzie - to teraz mja. Dobzre im tak
Sklepy są ubezpieczone, więc płacą zakłady ubezpieczeń a ci odbiją to sobie na ludziach, którzy muszą się u nich ubezpieczać. Proste
Biali podatnicy za to zapłacą
Biali podatnicy za to zapłacą
Jeżeli kradną to znaczy że czegoś potrzebowali a to nie oznacza że trzeba się jeszcze nad nimi pastwić. Sorry ale poziomy rasistowskich zachowań na sadisticu zdaje się że znów wymagają jakieś interwencji prokuratorskiej.
Powinni montować automatyczne karabiny maszynowe przy wyjściu że sklepów. Wybiega taki dindu z kradzionym towarem i dostaje serię. Nie trzeba by zatrudniać ochroniarzy z grupami inwalidzkimi a i świat byłby bezpieczniejszy.
szybkie zakupy organizacja to podstawa sukcesu tak jak loui viton rucha kupujących i każdy się na to godzi i jest zadowolony
To jest twoim zdaniem filmik odpowiedni na sadola? Weź metr gumy, mocno naciągnij i sobie strzel w łeb.
Musashi_Miyamoto napisał/a:
Jeżeli kradną to znaczy że czegoś potrzebowali a to nie oznacza że trzeba się jeszcze nad nimi pastwić. Sorry ale poziomy rasistowskich zachowań na sadisticu zdaje się że znów wymagają jakieś interwencji prokuratorskiej.
haha fajna prowokacja
w nocy jak tata zaglada do ciebie to musisz mu wybaczyc - poprostu potrzebowal czegos
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów