18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Czarne jabłka
~Velture • 2019-08-31, 11:46
Na filmiku widać przedstawicieli rasy aryjskiej o blond włosach i niebieskich oczach.

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
silwerbalk 2019-08-31, 11:54 16
Toż to sami inżynierzy co chcą po prostu naprawić sprzęt zepsuty i tyle a wy już że kradną....skąd u was te uprzedzenia
Zgłoś
S................r 2019-08-31, 11:56 57
Nie! obiecalem sobie że ograniczę pisanie tego co o nich myślę. Wypiję meliskę i obejrzę sobie coś bardziej odprężającego, jakąś egzekucję czy coś. Luzik.

Jebane małpy, meliska się skończyła.
Zgłoś
mygyry 2019-08-31, 12:52
Przecież muszą coś jeść
Zgłoś
somet 2019-08-31, 13:51 19
Ach te kocie ruchy...biegną jak by w dupie kutasa mieli.
Zgłoś
Budrys2000 2019-08-31, 14:14 5
Beneficjenci realizowanego programu "Przyszłość Europy" finansowanego ze środków Unii Europejskiej, mającego na celu wyrównanie szans społecznych młodych, zdolnych, perspektywicznych obywateli wspólnoty europejskiej.
Zgłoś
Henboh 2019-08-31, 14:16 1
I dlatego "Black Life Matter".

Coraz więcej Homo, coraz mniej Sapiens w tych ludziach.
Zgłoś
lesnygrzyb 2019-08-31, 16:44 11
nie wiem o co spina, przecież to BLACK FRIDAY
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2019-08-31, 16:55 2
To tak można? Czemu ja za wszystko płace?
Zgłoś
burnpiro 2019-08-31, 16:59 6
Oni jeszcze nie wiedzą że kradną bardzo ekskluzywne przyciski do papieru. Akurat nowe modele telefonów mają opcję zdalnej blokady po której już do niczego się nie nadają. Po takowej blokadzie telefon nie połączy się już z żadną siecią na żadnej karcie. Obecnie najbardziej jest to wykorzystywane gdy osoby biorą sobie telefony na raty i przestają płacić (a telefon sprzedany).
Zgłoś
habiTEK 2019-08-31, 16:59 1
Można wszystko, trzeba mieć tylko jak te dekle dupe odsłoniętą żeby było widać gacie.
Co za zjeby...
Zgłoś
bombaklaat 2019-08-31, 17:26
Jebac czarnuchow i złodziejstwo, ale taki typ kradzieży jednak jest zupełnie inny niż ojebac starsza kobietę na ulicy. Weszli do ubezpieczonego sklepu, nikogo nie skrzywdzili, wzięli co chcieli i wyszli. Musieli mieć w sobie jakiś biały gen.
Zgłoś
visitor1 2019-08-31, 17:48 1
Dopoki za takie bezczelne zachowanie nie beda upierdalac rak przy samej dupie to zaden smiec sie nie nauczy szacunku do cudzej wlasnosci.

Nobody can hurt me without my permission...
Zgłoś
Karboksylator 2019-08-31, 18:16
burnpiro napisał/a:

Oni jeszcze nie wiedzą że kradną bardzo ekskluzywne przyciski do papieru. Akurat nowe modele telefonów mają opcję zdalnej blokady po której już do niczego się nie nadają. Po takowej blokadzie telefon nie połączy się już z żadną siecią na żadnej karcie. Obecnie najbardziej jest to wykorzystywane gdy osoby biorą sobie telefony na raty i przestają płacić (a telefon sprzedany).

gówno prawda. nikomu nie mają prawa zablokować telefonu za to, że nie zapłaci raty za telefon. mogą wysłać wezwanie do zapłaty i iść do sądu.

z każdym dniem wzrasta liczba osób, które mogą mnie pocałować w dupę
Zgłoś
Kurde26 2019-08-31, 18:26 2
Może mi ktoś przypomnieć czemu jestem rasistą? Przecież to nie ich wina że zamiast pracować wolą kraść. Tylko czekam jak ktoś ogłosi że to jest schorzenie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów