Panowie w stanach tak przywykli do broni palnej że bez niej czują się bezbronni i moment w którym ktoś jest większy lub ma "charakter" to nadużywają swoich praw by cię spierdolić do poziomu śmiecia.
Oczywiście za wszystkie wybryki tej suki zapłacą podatnicy, mogło się skończyć kolejną czarną statystyką a będzie wypłata.
Na szczęście coraz więcej osób chcę usunięcia immunitetu kwalifikowanego i już go w kilku miejscach znieśli przez co zachowanie policji się bardzo zmieniło bo odpowiadają za wszystko sami.
No herosi, pewnie robota stracona za bicie zatrzymanego w kajdankach.
I powiem tak, może i czarnej kultury nie lubię ale to co niebieskie pały robią to już odlot od jakiegoś czasu.
Panowie w stanach tak przywykli do broni palnej że bez niej czują się bezbronni i moment w którym ktoś jest większy lub ma "charakter" to nadużywają swoich praw by cię spierdolić do poziomu śmiecia.
Oczywiście za wszystkie wybryki tej suki zapłacą podatnicy, mogło się skończyć kolejną czarną statystyką a będzie wypłata.
Na szczęście coraz więcej osób chcę usunięcia immunitetu kwalifikowanego i już go w kilku miejscach znieśli przez co zachowanie policji się bardzo zmieniło bo odpowiadają za wszystko sami.
tyle jesteś na sadolu a dalej nie rozumiesz co się w stanach odpierdala? tam czarnuchy napierdalaja cię z partyzanta z za pleców i jeszcze ci po łbie będą skakać, to jedno a drugie. mówi chyba bagieta bądź spokojny to będzie git. 95% eskalacji z zatrzymań to dla tego ze się stawiają.... już nie wspomnę o statystykach
Być może policjant uratował mu w tym momencie życie
No i teraz rodzi się pytanie.
Czy potrzebnie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów