📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Jak jest nagranie to na pewno jest też skazanie, ciekawy jestem jaka kara?
Ja dałbym najsurowszy wymiar kary. Śmierć przez zagłodzenie.
Chłopak ma 10 lat, do tego autyzm, a lejąca go malpa to 29 letnia pomoc nauczycielska.
Już z zarzutami.
Już z zarzutami.
Szympansica chyba wynalazła perpetuum mobile. Pozostając w szkole będzie miała nieograniczony dostęp do kanapek od terroryzowanych dzieciaków.
Niby głupie zwierzę, ale jakiś instynkt przetrwania ma
A tak na marginesie. Wyobrażacie sobie co by się działo w małpich rezerwatach na terenie USA gdyby to białas bił małego naczelnego?
Niby głupie zwierzę, ale jakiś instynkt przetrwania ma
A tak na marginesie. Wyobrażacie sobie co by się działo w małpich rezerwatach na terenie USA gdyby to białas bił małego naczelnego?
chrusniak napisał/a:
Chłopak ma 10 lat, do tego autyzm, a lejąca go malpa to 29 letnia pomoc nauczycielska.
Już z zarzutami.
Na miejscu ojca dzieciaka, rozpierdolił bym jej mordę jeszcze na terenie szkoły! nie czekał bym na zarzuty, sady i tym podobne.
Tak, nie dawać bananów
Od publikowania ohydnych zdjęć jest dział hard - przenieść tam to natychmiast!
Jakoś nigdy nie widziałem filmiku, żeby biały bił czernego dzieciaka, czy czarnego staruszka. A jak Murzyn leje białego - setki
chrusniak napisał/a:
Już z zarzutami.
widać że twarz nienaruszona intelektem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów