📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
43 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Jak ja się ciesze, że żyje w "RASISTOWSKIM" i jednolitym etnicznie kraju.
Elin Kranz lubi to.
Burn! Loot! Murder!
co za hołota niszczą wszystko i po chxj napewno ich bardziej za to pokochają chociaż biali mają na tyle zjexane mózgi że i tak ich usprawiedliwią poprawność polityczna i marksizm wyjadły z ludzi resztki zdrowego rozsądku
janlew napisał/a:
Gdyby nie taśmy, to by wam Tusku dokładnie to samo zafundował. A w czasie pandemii ściągał by zarażonych turasów do naszych szpitali, a naszych lekarzy posyłał by leczyli niemców.
Tak by było z całą pewnością, przecież mamy taki zajebisty socjal że ciapaki marzą by mieszkać w Polsce
adi_k0 napisał/a:
Tak by było z całą pewnością, przecież mamy taki zajebisty socjal że ciapaki marzą by mieszkać w Polsce
Tyle że były głosy o socjalu europejskim dla brudasów.
Więc taki "jemigrant" dostawał by te marne 1000euro w Polsce, i czuł się jak król. Bo 3000 zł netto za nic nierobienie, z darmowym mieszkaniem/telefonem i brakiem podatków. Żyć nie umierać...
Alfurbar napisał/a:
Jak ja się ciesze, że żyje w "RASISTOWSKIM" i jednolitym etnicznie kraju.
no powiedzmy, mamy sporo Ukraińców, tyle że raczej znają oni nasze podejście do tego typu akcji i się zwyczajnie boją:
- że dostaną wpierdol.
- że państwo ich wypierdoli na zbity ryj spowrotem do biedy
myślę że dla tego zamkneli pizdy i trzymają się żabek jak by jezuska za nogi złapali
polakwrocek napisał/a:
Tyle że były głosy o socjalu europejskim dla brudasów.
Więc taki "jemigrant" dostawał by te marne 1000euro w Polsce, i czuł się jak król. Bo 3000 zł netto za nic nierobienie, z darmowym mieszkaniem/telefonem i brakiem podatków. Żyć nie umierać...
Gdzie te euro po 3 zeta można kupić?
Aż się leska kręci w oku jak oglądam codziennie upadek zgniłej zachodniej cywilizacji przez ich politykę tolerancji czekam tylko jeszcze jak na ulicach czarnuchy zaczną tępić wszelkiego rodzaju pedalstwo i innych zboczeńców LGBT, którzy codziennie walczyli o zasiłki i tolerancje dla nich, a jak już cały cen zwierzyniec się wygryzie to proponuje białym panom szybko zrobić porządek z resztą tego ścierwa kilkoma seriami z karabinu.
heheehe chceieli ciapatych i czarnych więc mają a ciekawe czemu u nas tego nie ma hmmmm
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów