Pamiętajmy jednak, że to biali są źli.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Veltur, o tej godzinie się śpi, a jak się śpi to organizm się regeneruje i różne jego części szybciej rosną
W takiej Somali gość zarabia ziarnko ryżu na dzień a ma qurwa 9 bachorów do wykarmienia.
Wszędzie w biednej Afryce naruchane pod sufit a wykarmić nie ma czym.
no biali sa zli bo to jest ich kopalnia i ich przychody ich biznes, na filmie jest tylko koniec tego lancucha. Obajrzcie sobie film SIeć z 1976roku. Urywki z tego filmu wykorzystane byly w Zeitgeistcie
Ponad 90% kopalni w Kongo należy do chińczyków.
Okłamuje świat sukcesami nad wielką i potężną rosyjska armią!!! Ci z hiv są przemalowywani na biało i wpuszczani w europę w celu jej ukrainizacji!
Ponad 90% kopalni w Kongo należy do chińczyków.
Dlatego po chuj siejesz dezinformację, jak każdy cywilizowany, dwunogi człowiek od początku wie, że nie biali tylko żółci, bo Chiny są głównym producentem baterii do smartfonów, laptopów, samochodów i czegokolwiek na świecie.
Jebać bambusów i białych szukających poklasku palmusów.
Jeśli kogokolwiek obraziłem, to przepraszam.
Dlatego po chuj siejesz dezinformację, jak każdy cywilizowany, dwunogi człowiek od początku wie, że nie biali tylko żółci, bo Chiny są głównym producentem baterii do smartfonów, laptopów, samochodów i czegokolwiek na świecie.
Jebać bambusów i białych szukających poklasku palmusów.
Jeśli kogokolwiek obraziłem, to przepraszam.
Jaką dezinformację? Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Jaką dezinformację? Masz problem z czytaniem ze zrozumieniem?
Szkoda słów, obiecuję, nigdy już nie skomentuję żadnego twojego tematu.
Trzymaj się chłopie ciepło i wstawiaj dalej takie,,,
Szkoda słów, obiecuję, nigdy już nie skomentuję żadnego twojego tematu.
Trzymaj się chłopie ciepło i wstawiaj dalej takie,,,
hahah najebany jeszcze czy jak? napisał, że żółci a żółci to chyba Chinczycy? kto Ci pisał o białym? białe to może wciagałeś cała noc
hahah najebany jeszcze czy jak? napisał, że żółci a żółci to chyba Chinczycy? kto Ci pisał o białym? białe to może wciagałeś cała noc
Oto sekret auto elektrycznych. Współczesny handel niewolnikami w Kongo do kopalni kobaltu.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów