Szkoda że go nie zrzuciła stamtąd
Szkoda że go nie zrzuciła stamtąd
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Bez jakiegokolwiek chamstwa odniosłem się do twojej wypowiedzi, ale jak widać nerwy trochę cię poniosły.
"Uderz w stół, a nożyce się odezwą".
Poluzuj warkoczyki, bo ci żyłka w dupie pęknie.
Szkoda, że nie łapiesz sarkazmu, tym bardziej podanego ci w kulturalny sposób i twoim jedynym argumentem jest wyzywanie rozmówcy na poziomie wczesnego gimnazjum
Niemniej jednak nie gniewam się, bo wiele osób brak argumentów nadrabia wulgaryzmami, wycieczkami osobistymi, czy też chamskim językiem.
Popraw się.
mój błąd, wydawało mi się, że to autor już się do mnie rzuca pomyliłem cię z tym KAŁmenem
bez urazy. Tak czy inaczej strzelę na ciebie z ucha do tego ośrodka w Biedastoku, tak dla zasady
mój błąd (...) bez urazy.
Nawet dam Ci piwo, pomimo, że generalnie się z Tobą nie zgadzam. Niewielu tutaj potrafi się przyznać do błędu.
Tak czy inaczej strzelę na ciebie z ucha do tego ośrodka w Biedastoku, tak dla zasady
Traktują to jako sarkastyczną odpowiedź na sarkazm
Na chuj tego trolla karmicie ?
Wygłaszanie niepopularnych opinii nie równa się trollingowi.
Piszę tu do starych Modów co pamiętają...
Kurwa, ale jesteś zajebisty autorze. Poobrażałeś przez internet ludzi, których nawet nie znasz, którzy nawet nie jest czarni, tylko beżowi bardziej i zdaje się, że mieszkają w bardziej cywilizowanych warunkach niż ty.
Oj ty biedaku..
Beżowi... Ja pierdolę..
Jakby nie patrzeć, w jakimś stopniu jest ujebany gównem.
Co się dzieje z Sadolem? Panowie Moderatorzy, apeluję do Was. Zajmijcie się tymi LGBT i innymi tęczowcami.
Piszę tu do starych Modów co pamiętają...
łohoho kurwa nie zesraj się prawilniaku ktoś jest mulatem czy tam metysem to trzeba go napierdalać, że czarnuch. Czarny humor najwyższych lotów, rzeczywiście, ale dla debili, którzy jedynie z czego mogą być dumni to to, że są biali. A jak kogoś to nie bawi to pewnie pedał (jakby to w ogóle miało coś do siebie).
Ważna wiadomość
poza tym, nie twierdzę, że nie bawią czy też nie wkurwiają mnie czarni jak widzę jak się napierdalają jak zwierzęta czasami czy drą mordy w metrze czy autobusie. Ale bez przesady, tutaj nic wielkiego nikt nie zrobił, średnio to nawet śmieszne, ot powkurwiał kobietę, która sprzątała, ale nie rozumiem czemu trzeba jechać po nich zaraz jak po kurwach
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów