Szkoda że go nie zrzuciła stamtąd
Szkoda że go nie zrzuciła stamtąd
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz gdy tak każdy Ci ciśnie ? to musisz sobie twardą samicę znaleźć co by też Cie równo poniżała.
@elBiaauawy
Lubisz gdy tak każdy Ci ciśnie ? to musisz sobie twardą samicę znaleźć co by też Cie równo poniżała.
a kto mi tutaj ciśnie? banda łysych debili, którzy chichrają się na samo słowo czarnuch to przecież wiadome, że idiota będzie mi próbował pocisnąć, tylko lepiej się przypatrz w jak ułomny sposób to robią.
Zresztą trzeba być debilem, żeby brać coś do siebie w internecie
Tak poza tym, to skąd przekonanie, że prymitywny rasizm=czarny humor i że jak ktoś od tego odbiega to gimbus z kwejka?
Zróbcie sobie stronę prymityw.pl. Poza tym widać macie dobre rozeznanie co jest na kwejku, bo ja tam nei wchodzę już od jakiś 3 lat, w przeciwieństwie do tych, którzy mnie tam wysyłają najwidoczniej.
Ja pierdole jak można zostawić tyle komentarzy pod tematem który się nie podoba.
Może to Ty powinieneś zmienić stronę na lubieczarnegochujawmordzie.com albo tolerancyjni.org.
Przemyśl to
widzisz ty Kałmenie, nawet czytać nie umiesz dobrze, bo to, że pisać po polska nie umisz, to już ci wytknąłem- w temacie nie napisałeś poprawnie słowa "matkę".
I jak tacy jak ty mają budować wielką sebastianową republikę bolski narodowo-katolickiej? ;(
Nie jedź mulata od czarnuchów i gówna- bądź lewakiem, tęczowym pedałem super logika bulwo- system 0/1- albo jesteś łysym sebastianem o IQ płyty chodnikowej i nienawidzisz z zasady wszystkich Żydów, czarnych, czerwonych, beżowych, Niemców, ruskich itd itd tid itd i uważasz, że twoje nędzne położenie wynika z samego ich istnienia, albo jesteś właśnie tęczowym lewakiem.
Kurwa jakie to wszystko proste.
klaszak,
widzisz ty Kałmenie, nawet czytać nie umiesz dobrze, bo to, że pisać po polska nie umisz, to już ci wytknąłem- w temacie nie napisałeś poprawnie słowa "matkę".
I jak tacy jak ty mają budować wielką sebastianową republikę bolski narodowo-katolickiej? ;(
Nie jedź mulata od czarnuchów i gówna- bądź lewakiem, tęczowym pedałem super logika bulwo- system 0/1- albo jesteś łysym sebastianem o IQ płyty chodnikowej i nienawidzisz z zasady wszystkich Żydów, czarnych, czerwonych, beżowych, Niemców, ruskich itd itd tid itd i uważasz, że twoje nędzne położenie wynika z samego ich istnienia, albo jesteś właśnie tęczowym lewakiem.
Kurwa jakie to wszystko proste.
stwierdzam ze masz nasrane niedojebanie mózgowe, ponadtto stary cie ( specjalnie z małej litery ) za duzo przytulał w dziecinstwie i stąd taki mądry chcesz być!! zawijaj swoją pizde prosto do starej bo może ona wkońcu opierdoli ci pałeczkę i moze odechce ci sie byc mądrym tak jk ci sie wydaje
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów