Chyba zacznę słuchać czarnego rapu i zacznę i skończę na Nim. A potem zorganizujemy zrzutkę na nieszczęśnika.
Chyba zacznę słuchać czarnego rapu i zacznę i skończę na Nim. A potem zorganizujemy zrzutkę na nieszczęśnika.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
10 wróciła A 11 samoloty bum poprawka
kolano na karku jedynie skróciło czas życia tego odpadu
Każdy morderca "jedynie skraca czas życia" ofiary.
Powinieneś dodać pikanterii do tematu, że Kanye kilka miesięcy wcześniej opłacił czesne na studia córce tego śmierdzącego czarnucha (250 000$), żeby zabezpieczyć jej przyszłość.
Jakby to miało pomóc wyrosnąć na ludzi komuś, kto z daleka jebie gettem i pasożytnictwem.
A teraz próbują orżnąć go na grubszą pajdę, bo powiedział to, co koroner (niezawistny) wpisał w dokumentację. Czyli, że i tak by zdechł z przedawkowania, a kolano na karku jedynie skróciło czas życia tego odpadu.
Zresztą amerykańskie żydki dobierają się Kanye do dupy za promowanie koszulki z napisem "White Lives Matter" i powiedzenie prawdy odnośnie tego, kto rządzi przemysłem muzycznym, filmowym i telewizyjnym. Choć ogólnie nie przepadałem za jego muzyką czy nie interesowałem się tym co tam robił oprócz, ale ma mój szacunek za odmowę bycia chorągiewką w rękach ludzi z wyspy Epsteina, więc pewnie sprawę przegra. Może nie tyle ile chcą wyciągnąć, ale przegra.
teorie spiskowe.. jakos Jay Z ma swoją wytwórnię i ma się dobrze.
A co do całego pozwu to zwykły skok na kasę.. cały ruch BLM opierał się tylko na wyciąganiu kasy co widać po założycielach ruchu. Nabrali kasiory i pierwsze co zrobili to wyprowadzili się z "Ghetta" i tyle było z ich walki o lepsze jutro na czarnoskórych. Generalnie to podziwiam jak daleko się posunęli przeciwnicy Trumpa, żeby go obalić, rozwalili pół NY i szczerze mówiąc nie mam już złudzeń, że World Trade Center to też była ich robota.
temu pink floydowi to chyba na nos policjant stanął
No kurwa, udusił się z nosem na pół ryja, debil...
Nabrali kasiory i pierwsze co zrobili to wyprowadzili się z "Ghetta" i tyle było z ich walki o lepsze jutro na czarnoskórych.
O lepsze jutro niech zaczną pracować sami. Powtarzam PRACOWAĆ KURWA! Ubili bydło podczas zatrzymania, bo było zaćpane, a te czarne i lewackie nic nieroby z tego powodu domagają się danin i przywilejów.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów