📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Kurwa, serio są ludzie na świecie, którzy są w stanie zaryzykować życie, za paczkę z aliexpresa?
Pierwszy dzień na sadistic?
Przeważnie ci wszyscy co grzecznie wszystko oddają jak te pizdy i tak dostają kulkę w łeb.
Geniusze zbrodni. Fura z kupą paczek stała otwarta.
CrystalFairy napisał/a:
Geniusze zbrodni. Fura z kupą paczek stała otwarta.
Rzecz w tym, że wtedy byłaby to kradzież. A jak dostałby to od kuriera, to błąd kuriera i nie ich wina.
rutrar napisał/a:
Co z tym okrzykiem OMG na końcu?
Nie znasz kobiet? Podnieciła się bardziej, niż w trakcie seksu. Ucieszyła się z przesyłki. Pewnie nowy iPhone.
zbigniewz napisał/a:
Czemu nie zainwestują w paczkomaty
Próbowali bodajże we Francji - potraktowali je jak kalendarz adwentowy dla uciemiężonych.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
- Cięcie! - wrzasnął reżyser..
Kurwa cały bus paczek stoi otwarty a te debile ciągają się z typem o jedną maleńką.
Po prostu murzyn dobrze ułożony. Jeden na 10.000 ale się zdarzają takie perełki i diamenty. Ps.po chuj oni kradną te paczki ? Jak nawet nie wiem co tam jest ? Równie dobrze może być tam dildo grubej raszpuli a dla uczciwego murzyna piwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów