📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pies obronny , bardzo dobry sposób na murzynów.
W ich genach zapisane - nagonki z psami na uciekających niewolników...
Zanim pomyślał, jego pierwotny instynkt już wyjebał go w powietrze...już leciał.
Natury nie oszukasz.
W ich genach zapisane - nagonki z psami na uciekających niewolników...
Zanim pomyślał, jego pierwotny instynkt już wyjebał go w powietrze...już leciał.
Natury nie oszukasz.
Kriski nie porównuj prosze czarnych psów do murzynów, bo psy obrażasz
Co za tepa kurwa zamawia paczke a nie pomysli o ogarnieciu swojego zjebenaego psa lub zainstalowaniu dzwonka na bramie? Wjebac ta paczke przez szybe i jechac dalej.
Maniecky napisał/a:
Co za tepa kurwa zamawia paczke a nie pomysli o ogarnieciu swojego zjebenaego psa lub zainstalowaniu dzwonka na bramie? Wjebac ta paczke przez szybe i jechac dalej.
bez beki kolego robię 6 rok w tym syfie ludzie za nic mają to, że pies może konkretną krzywdę zrobić i im kłopotu jeśli nie ma tabliczki lub brama jest otwarta. ile to razy dałem się namówić i wejść ''bo on nie gryzie'' a okazuje się, że sam właściciel nie zna psa i jak z procy startuje do łydki.
Duży smalcuch. Do gara go i na smalec.
Porównałeś psa do czarnucha? Coś ci się pomyliło. Psy są pożyteczne.
Ale jako kurier zachował sie mega godnie, wolal uszkodzic siebie niz paczkę
marcin93. napisał/a:
bez beki kolego robię 6 rok w tym syfie ludzie za nic mają to, że pies może konkretną krzywdę zrobić i im kłopotu jeśli nie ma tabliczki lub brama jest otwarta. ile to razy dałem się namówić i wejść ''bo on nie gryzie'' a okazuje się, że sam właściciel nie zna psa i jak z procy startuje do łydki.
W uk odradzają tabliczek na drzwi bo to jakby dowód że pies jest agresywny i że wiesz o tym, bez tabliczki jak upierdoli to się bronisz że to jego pierwszy raz i kończy się na grzywnie albo odbierania listów z poczty, jakby się tak zagłębić w brytyjskie prawo to 100 lat za murzynami
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów