📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kutas w dupę osobie kręcącej film, mógł w ogóle chodnik kręcić a nie od kolan po pas tylko.
pajac wygląda bardziej jak by kraulem pływał a nie bił się
Jedyne co mi wpadło w oko,w tym filmie,to! Felgi hujowe,drzwi zamykają się,jak w jakimś pierdolonym ursusie,skurwiel jebany ma koszulę flanelową w kratę,albo majtki na nerki naciągnięte. No i ze dwie murzynki do zruchania.
1. podciągnij gacie, pas w spodniach powinien pokrywać się z pasem na ciele, a nie być pod dupą.
2. jakiś typ krzyczy "bro, bro, bro". mi szkoda by było gówna, by nasrać takiemu na ryło, a co dopiero powiedzieć do takiego "bracie".
3. scena z ręką kamerzysty mnie ujęła.
2. jakiś typ krzyczy "bro, bro, bro". mi szkoda by było gówna, by nasrać takiemu na ryło, a co dopiero powiedzieć do takiego "bracie".
3. scena z ręką kamerzysty mnie ujęła.
Albo ten nygga bije jak cipa albo ta czarna przyjęła więcej strzałów na pysk niż 90% męskich bohaterów podobnych filmów.
pierdolone czarnuchy, na pasek nie stać, słoma wystaje nawet z dupy, co za tępaki... do GAZU.
ALeż to by było piękne, normalnie dwie pieczenie na jednym ogniu. Jeden czarnuch napierdolił czarnuche, a ta sama czarnucha go przejechała :]
Kali jeść Kali pić
Kali jeść Kali pić
Pewnie go to podnieca, przez większość czasu spodnie mu tylko na benie wisiały.
coś słaby z niego fighter, czarne babsko miało parę w łapie
najlepsze jest to dziecko co krzyczy mummy ;]
podeślijcie mi tego czarnucha białym air-mailem mam dzisiaj jakaś taka nerwe
piekny obraz dziczy... koledzy jego tez fajni wszyscy stali i sie przygladali
nic tylko wyslac ich wszystkich do afryki.. jak beda musieli spieprzac przed lwami itp. to sie naucza kooperacji
nic tylko wyslac ich wszystkich do afryki.. jak beda musieli spieprzac przed lwami itp. to sie naucza kooperacji
To nie ludzie - to zwierzęta .
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów