📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kurcze tak patrze na komentarze i sie zastanawiam gdzie sie podziali ci wszyscy napinacze z sadola co uwazaja ze kobieta powinna byc tylko w kucni nagle wszyscy by jej bronili wiecie co jestescie zwykle pipki ktore nia maja swojego zdania A co do filmiku babka nawet jednego sinca niemiala i szkoda ze go nienajechala
Ale gdzie ta kobieta co to niby ją biją? Ja tam samych mudżinów widze.
Wiedziałem że się zaraz jakieś rycerzyki znajdą i pierdolną jakie to nieludzkie i że nie powinno się bić kobiet. A gdzie to całe kurwa równouprawnienie o które tak skrzętnie ubiegają się kobiety? Chcą być tak samo traktowane jak faceci? To niech przyjmą kurwa do wiadomości że za każde ich wredne zachowanie dostaną wpierdol. I będą potulne jak baranki.
kiedyś miałem świnke morską , gdy ja przez przypadek nadepnołem to zaczela spierdalac i drzeć sie dokładnie jak ta szmula
A reszta bambusów stoi i się gapi.
Może mu podpierdoliła bawełnę przy zbiorze
Może mu podpierdoliła bawełnę przy zbiorze
Ustawa o ochronie zwierząt od blisko pięciu lat za nieuzasadnione lub niehumanitarne zabijanie zwierząt i znęcanie się nad nimi przewiduje karę roku więzienia, ograniczenia wolności lub grzywnę.
Kobieta lekkich obyczajów,co za upośledzone społeczeństwo zamiast odciągnąć tą agresywną nawierzchnię z masy bitumicznej to drą japę.
wziąć tego jebanego czarnucha i tak przydusić zeby zielony sie zrobił to moze by sie coś kurwa nauczył... napierdalał ją jak worek albo raz porządnie przypierdolić anie nie ruszać wcale jak sie nie potrafi...
Piwo dla samicy za twarda morde a teraz.... do KUCHNI !
A liczylem, ze wykurwi w niego autem
Ahahahahaha a najlepszy jest ryk bachora w samochodzie hahah dziecina kwiczała jakby jej matke zażynali
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów