📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ukradła mu banana czy coś?
co za huj, wyruchać go za to .
Gdzie super KKKMAN był w tym czasie?
twarda black woman.ale takiego brudasa rzucić skinom pedałom:P
Czarni: machają łapami i nie potrafią spuścić babie porządnego wpierdolu, gacie spadają im z dupy, jak odchodzą to gibają się jak rezusy (1:08), a kamerę trzymają jakby cały czas bawełnę zbierali. W sumie szkoda, że go nie trafiła autem.
bije się jak gówno
no bo w końcu czarni nie są czarni, tylko przezroczyści, wypełnieni gównem
no bo w końcu czarni nie są czarni, tylko przezroczyści, wypełnieni gównem
pewnie mu chlopaka zajebala
Hahahaha kamerzysta...bez komentarza co do filmu ? Wylazła z kuchni to wie gdzie wracać...
Drwalu napisał/a:
Cóż za piękne podejście do kobiety
do samicy...
Nagrała się w jakieś GTA i chciała go jeszcze suka rozjechać, nie ładnie...
Ja bym tą sukę chyba zatłukł.. wpadła na samochód.
ciekawe czy z bawełną też się tak delikatnie obchodzi...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów