To się złożył się
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
6 walk 6 wygranych . Typ niszczy
Jaką śmieszną reklame ma na spodenkach. Pierwszy raz coś takiego widzę
Wygrał z typem co specjalizuje się w parterze niezbyt duże zwycięstwo
ktos jeszcze zauwazyl jak Woodley spuscil reke przy nadchodzacym ciosie ? mistrz ufc wagi sredniej, 4 krotny obronca, nie chce mi sie szukac jaki ma stat w mma. ale nawet laik nie spusci reki przed nadchodzacym ciosem. Nawet jak Woodley myslal ze zajebie na korpus... to i tak nie broni sie przedramieniem tylko lokciem przy ciele. Obojetnie czy to boks k1 mma czy kurwa karate. Obie walki mi wygladaja na sus
JimmyJimmy napisał/a:
Wygrał z typem co specjalizuje się w parterze niezbyt duże zwycięstwo
A to już jego problem, że specjalizuje się w walce w parterze. Niech kombinuje, jak nakłonić przeciwnika do walki na jego terenie. Tu raczej mu nie wyszło
dennissliwa napisał/a:
Jaką śmieszną reklame ma na spodenkach. Pierwszy raz coś takiego widzę
U nas to tylko wielka reklama dachów czy kiełbasy na całe plecy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów