18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 59 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
BochenHype 2021-12-19, 17:25
6 walk 6 wygranych . Typ niszczy
Zgłoś
dennissliwa 2021-12-19, 18:14 5
Jaką śmieszną reklame ma na spodenkach. Pierwszy raz coś takiego widzę
Zgłoś
JimmyJimmy 2021-12-19, 19:22 2
Wygrał z typem co specjalizuje się w parterze niezbyt duże zwycięstwo
Zgłoś
Masorz 2021-12-19, 19:28 26
ktos jeszcze zauwazyl jak Woodley spuscil reke przy nadchodzacym ciosie ? mistrz ufc wagi sredniej, 4 krotny obronca, nie chce mi sie szukac jaki ma stat w mma. ale nawet laik nie spusci reki przed nadchodzacym ciosem. Nawet jak Woodley myslal ze zajebie na korpus... to i tak nie broni sie przedramieniem tylko lokciem przy ciele. Obojetnie czy to boks k1 mma czy kurwa karate. Obie walki mi wygladaja na sus
Zgłoś
croyna 2021-12-19, 19:29
jak brat mniej znany Pudziana, fryzury też przypałowe
Zgłoś
kzf 2021-12-19, 22:14
JimmyJimmy napisał/a:

Wygrał z typem co specjalizuje się w parterze niezbyt duże zwycięstwo

A to już jego problem, że specjalizuje się w walce w parterze. Niech kombinuje, jak nakłonić przeciwnika do walki na jego terenie. Tu raczej mu nie wyszło
Zgłoś
14.Gumiś 2021-12-20, 0:15
jakaś ustawka Masorz dobrze napisał.
Zgłoś
mocnymarcin5 2021-12-20, 0:21 1
dennissliwa napisał/a:

Jaką śmieszną reklame ma na spodenkach. Pierwszy raz coś takiego widzę

U nas to tylko wielka reklama dachów czy kiełbasy na całe plecy.

dajesz dajesz nie pryestajesz
Zgłoś
lesku73 2021-12-20, 0:41 6
Wczoraj pięknie w pizdę zarobił ten islamski czeczen co Polaka udaje
Zgłoś
BajecznyKrzysztof 2021-12-20, 15:27
Niby zbił małpe, ale to youtuber i tiktoker. Sam nie wiem co myśleć, mówi się ,że ustawka, ale walka całkiem ok
Zgłoś
mazga50 2021-12-25, 19:03
Pięknie go wylogował...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów