18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 30 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:11
🔥 Karyna I Sebix - teraz popularne
🔥 Menel pedofil - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wildu88123 2015-10-14, 7:45
chyba czarna duma ;p
Zgłoś
d................6 2015-10-14, 8:07 118
czarni to jebane zwierzęta. kryminaliści w dużo wiekszym procencie niż biali, zachowujące sie jak bydło wszedzie gdzie sie pojawi, drące jape, zostawiające syf. ja bymich kurwa wszystkich pozabijał!! tak jestem kurwa rasistą!! mądrym!!
Zgłoś
nowynick 2015-10-14, 8:14 22
nie chciał przybić piąstki, to piąstka próbowała przybić mu głowę do ziemi...
Zgłoś
bloodwar 2015-10-14, 8:53 5
To jest dopiero porządnie wpuszczony wpierdol - jak nie masz nawet siły krzyknąć, że się poddajesz
Zgłoś
dafi1985 2015-10-14, 9:05
Świnia nawet racicy nie podała
Zgłoś
D................e 2015-10-14, 9:22 12
Tak kurwa kończą frajerzy! ~Paulo Coelho
Zgłoś
leonfun 2015-10-14, 9:40
Na wygaszacz do komórki poszło. Stary z Gołotą już się znudził
Zgłoś
Mr.Drwalu 2015-10-14, 10:04
Czarny rasista! Dostał za brak kultury.

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
Darekck 2015-10-14, 10:06
większosc kawałów jest juz oklepana
Zgłoś
skarkimir 2015-10-14, 10:28
Całkiem przyjemny widok
Zgłoś
C.Z.E.S.I.E.K 2015-10-14, 10:34 5
@All

Ale jesteście bezduszni....
Mudżyn też uczucia ma i fochy też strzelać może.
Ja dałbym mu drugą, a nawet i trzecią szansę. Najpierw zatrudnił jako orka ręczna na polu, szpaki mógłby z czereśni przeganiać, a w zimie woziłbym go w samochodzie (jakbym czasem się gdzie zakopał), albo coby wózek w Tesco prowadził. Mógłby ewentualnie zostać operatorem kotła. Gwarantuje, że przed następną walką będzie łapkę podawać, piątki przybijać, pokłony bić. Kilkumiesięczny trening aerobowy z 50 kg obciążeniem zmiękczy każdy asfalt.
Zgłoś
lansnaskary 2015-10-14, 10:41 1
pod każdym tematem z murzynem zawsze te same pierdolenie
jak w zjebanych bonusach rpk i innych prawilniackich honorowych śpiewkach
Zgłoś
nowynick 2015-10-14, 11:07
Up

gdzieś tu widzisz rasizm...? Jedynym uprzedzonym(być może rasowo) jest tu murzyn z nagrania. Broń swoich racji i poglądów, ale nie tam gdzie nikt ich nie atakuje, bo tak wychodzi i wygląda to dość debilnie...

EDIT: doczytałem, masz rację
Zgłoś
Pielun 2015-10-14, 12:08 6
diabelx_666 napisał/a:

czarni to jebane zwierzęta. kryminaliści w dużo wiekszym procencie niż biali, zachowujące sie jak bydło wszedzie gdzie sie pojawi, drące jape, zostawiające syf. ja bymich kurwa wszystkich pozabijał!! tak jestem kurwa rasistą!! mądrym!!

pewnie ktoś juz zgłosił ten post, głupi jesteś, a nie mądry
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem