📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
"people" to chyba ludzie, coś tu nie gra.
Poszczęściło się czarnuchowi, że jego dziadka zabrano do niewoli do Juesej zbierać bawełnę i czarnuch przynajmniej ma teraz wody pod dostatkiem, ale geny pozostały i afro-american czarnuch postanowił odwiedzić swoich młodszych braci w Afrika.
Nigga nigga nigga
KapejloneK napisał/a:
"people" to chyba ludzie, coś tu nie gra.
Tłumaczenie jest jak żona- albo wierne, albo ładne.
Rozumnie ich raz 3 dni nie piłem
Czarnuch , czarnuchowi czarnuchem ...
Czarnuch cisnący z innych czarnuchów. Planeta małp coraz bliżej
Oto Dindu. Dindu mył się w szczochach słonia dopóki nie spotkał turysty. Turyście - jak twierdzi Dindu - tak się tam spodobało że postanowił zostać i prosił by nikt go nie szukał.
powinni po rękach całować Anglików, Francuzów i Amerykanów za niewolnictwo
Powrót do korzeni...
Cisnie z czarnych jebany smoluch a sam jest potomkiem człowieka który nie spierdolił przed siadką.
Gdyby nie dobroć białych ludzi i ich pomysłowość i pracowitość to też by tak gnił na słońcu z pragnienia jak tamci za siatką....
Gdyby nie dobroć białych ludzi i ich pomysłowość i pracowitość to też by tak gnił na słońcu z pragnienia jak tamci za siatką....
Beka_XD napisał/a:
Poszczęściło się murzynowi, że jego dziadka zabrano do niewoli do Juesej zbierać bawełnę i murzyn przynajmniej ma teraz wody pod dostatkiem, ale geny pozostały i afro-american murzyn postanowił odwiedzić swoich młodszych braci w Afrika.
za 20-30 lat twoje gowniaki beda tak samo pisac na jakims innym stick'u o naszej nowej mniejszoscio-wiekszosci kulturowej, jak to sie poszczescilo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów