Najpierw on mu zajebał, później ona mu oddała, z kolei tamten dopierdolił temu drugiemu, a ta trzecia temu piątemu....aaaaa kurwa sami zobaczcie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
To jakiś jebany, powtarzalny do bólu oczu schemat:
USA, knajpa z pieczonymi kurczakami, sami murzyni, wrzaski małp, walki czarnych, totalny rozpierdol knajpy.
Żenujące że jeszcze nazwą cię pieprzonym, białym rasistą skoro widzisz w tym schemat u "Afroamerykanów".
USA, knajpa z pieczonymi kurczakami, sami murzyni, wrzaski małp, walki czarnych, totalny rozpierdol knajpy.
Żenujące że jeszcze nazwą cię pieprzonym, białym rasistą skoro widzisz w tym schemat u "Afroamerykanów".
@up
Bo "ludzie" ma mniej liter niż "jebane zwierzęta" więc oszczędzasz czas i swoje palce.
Bo "ludzie" ma mniej liter niż "jebane zwierzęta" więc oszczędzasz czas i swoje palce.
Problem w tym że to już nie wróci na drzewo w ramach wstecznej ewolucji. Niestety tak zapasionych osobników nie utrzyma żadne drzewo.
To jakiś nowy serial na Animal Planet??
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Najpierw on mu zajebał, później ona mu oddała, z kolei tamten dopierdolił temu drugiemu, a ta trzecia temu piątemu
Wydaje się popierdolone, ale jak przypatrzysz się kolorowi skóry każdego z osobników, zaczyna mieć to wszystko sens.
łotsap bro, noł problem bro, fakju bro
serio nie moge zrozumiec co oni mowia... samo "ughhh ahhh uuuu"
@up
szympansa to idzie zrozumiec bo pokaze o co mu chodzi, a to czarne gowno nawet tego nie potrafi o_O gdzie sa klusownicy kiedy ich potrzeba?!
@up
szympansa to idzie zrozumiec bo pokaze o co mu chodzi, a to czarne gowno nawet tego nie potrafi o_O gdzie sa klusownicy kiedy ich potrzeba?!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów