N ie będzie asfalt na dziewczyn zaczepiał.
I diota myślał, że może robić co inni towarzysze ze stada na zachodzie.
G łupki z lewej strony będą robić gównoburze, ale to jest Polska.
G ratulacje dla anonimowego bohatera.
E ntuzjastycznie nastawiło mnie jego zachowanie.
R atowal słabszą osobę w tarapatach a to zawsze dobrze. Extremis mali, extrema remedia.
Extremis mali?
znaczy czarni ekstremiści z Mali? kurde, musisz być sadolowym expertem, że poznałeś kraj pochodzenia po fryzurze na tyle czarnego łba
Z partyzanta ?chuj w to ze gość jest czarny ten typ co go złożył to cwel.
Honor dotyczy tylko ludzi honoru. Ten murzyn był bez honoru więc go nie dotyczył.
Z partyzanta ?chuj w to ze gość jest czarny ten typ co go złożył to cwel.
Ty byś się zachował honorowo a on hy ci kose w brzuch zaladowal też honorowo bo nie w plecy
niech brudasy wiedza ze to jest Polska i tu nie wejda nam na glowe
Znaczy się tam, gdzie jest ten koleś, bo na ciebie to raczej ciężko liczyć
Uwaga!!! murzyn Izu Ugonoh mówił, że sam się niepokoił tą całą "migracją". Powiedział "Moi koledzy byli zaniepokojeni, ale ja też, bo potencjalnie przyjadą ludzie którzy nie mają żadnego poszanowania dla naszej kultury, obyczajów i kraju. Przyjechali po prostu dla pieniędzy" (mozecie znaleźć w youtube)
On Jest Polakiem rodowitym. Urodził i wychował w Polsce więc ma i taką samą kulturę co my. Jedyną różnicą jest kolor skóry ale to nic nie świadczy w Polsce się urodził, więc jest Polakiem (pewnie inaczej by gadał gdyby był urodzony w Afryce) .
Żaden z ciemnoskórych urodzony w danym kraju nie robi takich akcji. 99% to przyjezdni czyli Afryka i temu podobne kraje dzikie.
Oczywiście każdy może odjebać i to bez względu na kolor. Izu to czysty Polak tak jak Will Smith Amerykanin.
I tu nie o kolor chodzi a o miejsce urodzenia i wychowania. - powtarzam. W Ameryce większość ciemnoskórych robiących awantury to urodzeniu w Zimbabwe albo w innych krajach dzikich. I jak przyjadą do wielkich miast to myślą że im się wszystko należy bo na polowaniach lub w lesie zabierali wszystkie banany i zwierzynę. Tak samo w innych krajach w których dochodzi do takich sytuacji. MOJE zadanie. Ale cieszę się że Polska jest tak konserwatywna.
Extremis mali?
znaczy czarni ekstremiści z Mali? kurde, musisz być sadolowym expertem, że poznałeś kraj pochodzenia po fryzurze na tyle czarnego łba
Extremis malis extremis remedia, czyli mniej więcej tłumacząc "ekstremalne środki na ekstremalne zło", coś jak big boy nad japonią
Było: "Tu jest Polska, nie chcemy brudasów!"
Jest teraz: "Niech brudasy wiedzą, że to jest Polska i tu nie wejdą nam na glowę"
Niedługo będzie tak jak wszędzie xD
I chuj z tym zrobimy. To jest plaga, która można tylko odlec w czasie
Nie, nie będzie tak jak na zachodzie. Tu jest Polska.
N ie będzie asfalt na dziewczyn zaczepiał.
I diota myślał, że może robić co inni towarzysze ze stada na zachodzie.
G łupki z lewej strony będą robić gównoburze, ale to jest Polska.
G ratulacje dla anonimowego bohatera.
E ntuzjastycznie nastawiło mnie jego zachowanie.
R atowal słabszą osobę w tarapatach a to zawsze dobrze. Extremis mali, extrema remedia.
przecież p0lka już mokro miała na widok mokebe, do dzisiaj wkur*iona że taka okazja przepadła
przecież p0lka już mokro miała na widok mokebe, do dzisiaj wkur*iona że taka okazja przepadła
Za takie poerdolenie tez się listwa z urzędu powinna należeć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów