Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Extremis malis extremis remedia, czyli mniej więcej tłumacząc "ekstremalne środki na ekstremalne zło", coś jak big boy nad japonią
ty tak na serio?
On Jest Polakiem rodowitym. Urodził i wychował w Polsce więc ma i taką samą kulturę co my. Jedyną różnicą jest kolor skóry ale to nic nie świadczy w Polsce się urodził, więc jest Polakiem (pewnie inaczej by gadał gdyby był urodzony w Afryce) .
Żaden z ciemnoskórych urodzony w danym kraju nie robi takich akcji. 99% to przyjezdni czyli Afryka i temu podobne kraje dzikie.
Oczywiście każdy może odjebać i to bez względu na kolor. Izu to czysty Polak tak jak Will Smith Amerykanin.
I tu nie o kolor chodzi a o miejsce urodzenia i wychowania. - powtarzam. W Ameryce większość ciemnoskórych robiących awantury to urodzeniu w Zimbabwe albo w innych krajach dzikich. I jak przyjadą do wielkich miast to myślą że im się wszystko należy bo na polowaniach lub w lesie zabierali wszystkie banany i zwierzynę. Tak samo w innych krajach w których dochodzi do takich sytuacji. MOJE zadanie. Ale cieszę się że Polska jest tak konserwatywna.
No nie, nie i jeszcze raz nie.
We francji miasta rozpierdalają głównie młodzi murzyni czy tam arabusy którzy nawet dziadków mają mówiących po francusku.
W stanach blm to przecież nie bydło prosto z afryki tylko potomkowie czarnych niewolników, młodzi ludzie których tylko prababcie pamiętają segregacje.
To są niestety geny i tego nie oszukasz.
W niemcach tak samo, młode turasy mówiące lepiej po niemiecki niż po turecku a zachowanie jak małpy.
Takich genów nie oszukasz trzema pokoleniami w dobrobycie kulturze i cywilizacji.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów