Biała dostaje pierwsze upomnienie od swojego wspaniale smagłego mężczyzny..., następnie przybywa odsiecz czarnych rycerzy...
Biała dostaje pierwsze upomnienie od swojego wspaniale smagłego mężczyzny..., następnie przybywa odsiecz czarnych rycerzy...
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nominuję tę panią do symbolu black lives matter 2020.
I tak zjebana baba pozniej opierdoli mu kolbe w ramach przeprosin ze sobie rece pobrudzil jak ja bil. Serio nie zal mi zadnej baby ktora pozwala sie sie tak traktowac, widac to lubi. Ta na dodatek puscila sie z murzynskia spierdolina wiec raczej nie powinna oczekiwac zachowania innego jak typowo małpie. Wystarczy poparzec na zgiete dlonie do srodka kiedy nad nia stoi., tak robi odruchowo malpa zeby wzmocnic chwyt . Jak sie przyjrzycie mowie " ciała" to biali i skosni nie trzymaja w ten spsob dloni bo jest to po prostu niewygodne i w procesie ewolucji pewne rzeczy zostaly poprawione przez przyrode , ale nie w przypadku ras negroidalnych. Swoja droga serio nie ogarniesz kobiet, wieszosc ma chyba spierdolenie mozgowe od urodzenia, a takich ktore popuszczaja psiochy zwierzetom to nie zal nawet napluc na szmate.
Syndrom Sztokholmski, wiesz są takie metody manipulacji i zmieniania psychiki, że to żaden problem. Zwłaszcza kobiety mają najgorzej, no bo patrz. Żyjesz jako taka biła lambadziara i i i.... i w sumie nie potrafię jednak zrozumieć co ją mogło ruszyć do takiej miłości haha na własne życzenie.
PS. To mogła być duża murzyńska pała hehehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów