📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Krzesło elektryczne mu powinno wytłumaczyć co zrobił źle.
AyCaramba napisał/a:
Krzesło elektryczne mu powinno wytłumaczyć co zrobił źle.
Ty okrutny faszysto i rasisto! Ty powinieneś posiedzieć na takim krześle! On tylko pokazywał jak się traktuje starszych ludzi w jego kulturze, którą nas ubogaca!
Cenzurator2000 napisał/a:
Ty okrutny faszysto i rasisto! Ty powinieneś posiedzieć na takim krześle! On tylko pokazywał jak się traktuje starszych ludzi w jego kulturze, którą nas ubogaca!
Dokładnie. Przecież widać że nie zrobił tego specjalnie.
Najpierw zabijał bym cała rodzinę czarnej małpy na jego oczach. Po woli matkę ojca syna córkę żonę brata kogo w stanie posiada. A później na końcu opierodlił bym mu nogi i ręce żeby był kadlubkiem i pozowlił żyć czarnej małpie. Mam nadzieję że post poprawny politycznie.
jajkob napisał/a:
Najpierw zabijał bym cała rodzinę czarnej małpy na jego oczach. Po woli matkę ojca syna córkę żonę brata kogo w stanie posiada. A później na końcu opierodlił bym mu nogi i ręce żeby był kadlubkiem i pozowlił żyć czarnej małpie. Mam nadzieję że post poprawny politycznie.
Z tym ojcem to przesadziłeś...
Wiesz ile będą kosztowały poszukiwania we wszystkich więzieniach w USA....?
To już wiemy, który przedstawiciel BLM pojedzie do Oslo.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
To już wiemy, który przedstawiciel BLM pojedzie do Oslo.
Obawiam się, że w hierarchii jest za nisko. Zbyt mało białych duszyczek odesłał na inny świat.
Najgorszą rzeczą jaką zrobił Biały Człowiek na tej planecie, to zniesienie niewolnictwa, czarnuch bez swojego Białego Pana to ścierwo tej planety.
Kara śmierci a organy na przeszczep.
Powinni czarnemu dać Nobla
A może tego jobla oni mają dostać za wkład w depopulację? Możni tego świata wszak o niczym innym nie mówią tylko o przeludnieniu i ekologii.
Proponuję nobla albo jakąś inną równie prostiżową nagrodę
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Z tym ojcem to przesadziłeś...
Wiesz ile będą kosztowały poszukiwania we wszystkich więzieniach w USA....?
Nie prościej by było przeprowadzić ostateczne rozwiązanie kwestii murzyńskiej zamiast ich pojedynczo wyłapywać ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów