Ten czarny papież już tam 10 minut na tym balkonie stoi, ale oni go nie widzą, bo ciemno jest.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Przesłanie do kozojebców
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
chujowe w śmiech
no i będzie koniec świata, bo wybrali 13.03.2013, poza tym 1+3+0+3+2+0+1+3=13
murzyn=m+u+r+z+y+n=13 przypadek? nie sądzę!
hehehe wyjdzie czarny na balkon a tu wszyscy buuuuuuu i gwizdy ale by było wtedy śmiesznie
Widzę kolega wyżej aż konto założył żeby błysnąć dowcipem.
6:2(2+1)=9 Szach Mat ateiści
Mnie to tam akurat gówno interesuje kogo wybiorą. Ważne, że hajs się będzie dalej zgadzał.
aveniner napisał/a:
Widzę kolega wyżej aż konto założył żeby błysnąć dowcipem.
Tak założyłem konto przed chwila w 2011 roku
Widzę że gimnazjum jednak źle na ciebie wpłyneło
@CougaRpl widzę że ktoś pokusił się o wstawienie tej kwejkowej zagadki matematycznej. Ja pierdolę co to trzeba w głowie mieć żeby dodawanie i mnożenie rosło do rangi problemu matematycznego.
nie ma kurwa murzyna i spokój tu, bo was wodą święconą jebnę i obrazkiem poprawie....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów