Nienawiść na tle orientacji?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
czarna lesbijka feministka kontra czarny gej dżentelmen powtarzający, że kobiet się nie bije (zanim ją znokautował ).
To teraz niech ktoś mundry ze stowarzyszenia monitorowania treści ksenofobicznych i rasistowskich niech napisze komentarz do filmu nie obrażając nikogo
To teraz niech ktoś mundry ze stowarzyszenia monitorowania treści ksenofobicznych i rasistowskich niech napisze komentarz do filmu nie obrażając nikogo
Rasizm na tle czegokolwiek.
Helvete napisał/a:
gdzie byli Gucwińscy ja sie pytam ?!
nawet oni tego gowna nie chca nagrywac
Miała pretensje o to, że jego chłopak podrywał jej dziewczynę.
czy oni kurwa wszyscy ubierają się z tego samego stoiska na placu? a tak btw...fajnie mlasneło hehe
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów