Moderator portalu o dumnie brzmiącej nazwie "SADISTIC" pisze do ludzi na forum per "misiaczku", poprawia błędy ortograficzne i gani ich za rasizm bujając się przy tym jak Żyd po pustym sklepie... Grubo.
Śmierdzisz chłopcze. Śmierdzisz małym spedalonym (tak, jestem nie tylko rasistą ale i homofobem) pryszczatym synalkiem siedzącym za komputerkiem i klepiącym po klawiaturze dla podniesienia własnej samooceny.
Miałeś kiedykolwiek coś więcej do czynienia z czarnuchami, żeby móc mnie pouczać? Nie? Aha, ale widziałeś w telewizji kilku i twoim zdaniem to już daje Ci pełen obraz tego, jakie to fajne małpiszony są...
I tak na koniec: z jednym się zgadzam. Czarnuchy same tu nie trafiły. To my je schwytaliśmy, przywieźliśmy, zakuliśmy w dyby i wykorzystywaliśmy jako tanią siłę roboczą. I tak powinno być po dziś dzień. Ale niestety takie miękkie pipy jak Ty zaczęły piać i litować się nad nimi w rezultacie czego rozpleniło się to dziadostwo po całym świecie.
JEŚLI ZAMIERZASZ DALEJ SŁODKO PIERDOLIĆ W ODPOWIEDZI NA MÓJ POST TO JA JUŻ WOLĘ BANA
[ Komentarz dodany przez: Baalp: 2009-11-26, 18:04 ]