Pierwsza lekcja polskiego, pewnego czarnoskórego mężczyzny
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Nocna zmiana na pole bawełny.
"jeśli wsadzisz komuś palec w dupę , to masz palec w dupie i ktoś ma palec w dupie"
Też uczyłem czarnych polskiego, łapali jebańcy szybko Grzeczni byli to i dostali krakersa, pogłaskałem .
Ja pierdole ale tu najebało ostatnio kurwa rasistowskiego ścierwa
Wiem wiem, zaraz ktoś mi wyjedzie, że to sadol i tu kurwa same pojeby, no ale ile można non stop to samo pierdolić, chodzi mi o teksty typu "pewnie jedzie na pole bawełny etc."
Do tego jeszcze kurwa mówicie, że nie chcecie murzynów ani muzułmanów w Polsce, ale ja SIĘ KURWA ZA PRZEPROSZENIEM PYTAM, Po kiego chuja by mieli emigrować do naszego kraju skoro i tak chuja by tu zarobili i osiągneli?
Wiem wiem, zaraz ktoś mi wyjedzie, że to sadol i tu kurwa same pojeby, no ale ile można non stop to samo pierdolić, chodzi mi o teksty typu "pewnie jedzie na pole bawełny etc."
Do tego jeszcze kurwa mówicie, że nie chcecie murzynów ani muzułmanów w Polsce, ale ja SIĘ KURWA ZA PRZEPROSZENIEM PYTAM, Po kiego chuja by mieli emigrować do naszego kraju skoro i tak chuja by tu zarobili i osiągneli?
Cytat:
Wiem wiem, zaraz ktoś mi wyjedzie, że to sadol
Co z tego, że sadistic?
Jak ktoś przegina to się doigra.
4.5. Serwis Sadistic.pl nie uznaje cenzury i tematów tabu. Jednak komentarze podszyte nienawiścią, jawny rasizm oraz obrażanie innych Użytkowników są niemile widziane i będą usuwane, a ich autorzy będą karani ostrzeżeniem lub blokadą konta.
atyll napisał/a:
Ja pierdole ale tu najebało ostatnio kurwa rasistowskiego ścierwa
Dlaczego uciekłeś z pola bawełny,czarnuchu?
@up ulthart dlaczego jestes taki niedojebany ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów