...i pięknie zostaje sprowadzony tam gdzie jego miejsce czyli do parteru. Jeszcze go ładnie przycisnął nogami dla pewności.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w instrukcji bylo napisane, ze nogami to trzeba na szyje... mam nadzieje, ze sie zastosowal
Zapewne było " ... żaden białas nie będzie mi mówił co mam robić, biała rasistowska świnia nie będzie rozkazywać zapinać pasy wielkiemu czarnemu bratu... " z iq małpy
brak maseczki = afera w samolocie, wezwą policje, bedą lądować awaryjnie, zniszczą ci kurwa życie, no chyba, ze kupisz od nich kawe wtedu mozesz bez maseczki, wtedy jest luzik.
to nie czarny jest tu małpą
to nie czarny jest tu małpą
A mi się wydaje że to właśnie czarny jako jedyny normalny bez szmaty na ryju a reszta to zaprogramowane przegrywy .
A co to za jakiś wysryw antyszczepionkowców dzisiaj?
Zlot żarcia gówna i wtykania w uszy folijek macie czy co?
habiTEK napisał/a:
Jedyne co się z takimi jak ty robi, to po prostu ignoruje. ewentualnie opluwa na ulicy xDDDD
Czarny tutaj szacunek, widać jednak, że wyjątek od reguły, bo wśród otępiałych, białych kretynów że szmatami na ryju jest jedynym posiadającym umiejętność samodzielnego myślenia. Jakim trzeba być kurwa osłem jebanym, żeby w ten cyrk dalej iść z własnej nieprzymuszonej woli... Komunizm reaktywowany uwidocznił czym są te wszystkie "niezależne" media, politycy i każdy kto siedzi w kieszeni Żydów z Wall Street.
habiTEK napisał/a:
Chętnie bym ci nasrał na ryj, a potem podeszwą buta rozmazał wszystko po tej tępej mordzie, skoro tak lubisz rozmowy o gównie, jebany robaku. Patrząc na obecne czasy z innej perspektywy, to czyste błogosławieństwo, bo jak na tacy pokazały nam co pojedyncze jednostki mają w głowach. Do tej pory można było się tylko domyślać, ale pseudopandemia odkryła karty i dziś nie ma już złudzeń, że większość to tylko hodowlane bydło.
już (Pink) Floyd udowodnił, że przyciśnięcie ich kolanem to najskuteczniejszy sposób na uspokojenie czarnucha
habiTEK napisał/a:
Tu ktoś miłosierny napisał że należało by takich jak tY ignorować.
A ja mam ochote bić takich debili. To właśnie przez takich prymitywów i pelikanów skurwiałych to sie nigdy nie skończy.
Jebać.
Smoluchy powinny latać w luku bagażowym a nie w kabinie pasażerskiej razem z ludzmi
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów