Założony w 1881 roku Tuskegee University jest prywatnym, państwowym, przyznającym dotacje ziemskie i historycznie czarnym uniwersytetem o randze krajowej. (z ich oficjalnego konta x). Ostatniej nocy to się wydarzyło. Tuskegee University (historycznie czarny uniwersytet o randze krajowej) w Alabamie: wczorajszy powrót do domu staje się strefą wojny. 1 zabity, 16 postrzelonych w krwawej strzelaninie
Spoko, i tak zaraz zwalą to na białych i Donalda Trumpa.
Czarne szkoły prywatne ? Chyba sobie żartujesz
Całe szczęście mamy teraz,, demokracje walczącą'' która łamie prawo i jeszcze się dumnie do tego przyznaje
Jeśli łamaniem prawa jest zamykanie przestępców za wałki na setki miliardów oraz nie respektowanie wyroków nielegalnego trybunału Przyłębskiej, to ja bardzo, ale to bardzo chcę, aby ta dyktatura trwała jak najdłużej i jestem kurewsko z niej dumny.
Jeśli łamaniem prawa jest zamykanie przestępców za wałki na setki miliardów oraz nie respektowanie wyroków nielegalnego trybunału Przyłębskiej, to ja bardzo, ale to bardzo chcę, aby ta dyktatura trwała jak najdłużej.
Poczekaj, jeszcze się tym przejesz , to tylko kwestia czasu, jak to się mówi polak dopiero mądry po szkodzie.A kogo zamknęli Buddę ? Bo Tuskowi rząd niemiecki kazał bo był powiązany z ahmedowską grupą z niemiec zajmującą sie przekrętami, a sprawą w dużej mierze zajął sie wykop. Spokojnie jak już się ,,Uśmiechnięta koalicja'' spierdoli ze stołka to znowu przyjdą pisiory i też będą zamykać oszustów ,,wbrew prawu''
Poczekaj, jeszcze się tym przejesz , to tylko kwestia czasu, jak to się mówi polak dopiero mądry po szkodzie.A kogo zamknęli Buddę ? Bo Tuskowi rząd niemiecki kazał bo był powiązany z ahmedowską grupą z niemiec zajmującą sie przekrętami, a sprawą w dużej mierze zajął sie wykop. Spokojnie jak już się ,,Uśmiechnięta koalicja'' spierdoli ze stołka to znowu przyjdą pisiory i też będą zamykać oszustów ,,wbrew prawu''
hehe dobre, do kompletu brakuje tych milionów imigrantów sprowadzonych przez Tuska, antyszczepionkowców ratujących nam życie, torturowanych biednych księży którym się te milikony należały za egzorcyzmy salcesonem, no beka jak to mawiają mlodzi, mógłbym tak jeszcze długo, ale nie wypada się śmiać z upośledzonych.
a przynajmniej nie warto, szkoda na debili czasu.
hehe dobre, do kompletu brakuje tych milionów imigrantów sprowadzonych przez Tuska, antyszczepionkowców ratujących nam życie, torturowanych biednych księży którym się te milikony należały za egzorcyzmy salcesonem, no beka jak to mawiają mlodzi, mógłbym tak jeszcze długo, ale nie wypada się śmiać z upośledzonych.
a przynajmniej nie warto, szkoda na debili czasu.
Polecam lektrure 30-paru stron dokumentu wypuszczonego przez obecny rząd pod tytułem,,KOMPLEKSOWA I ODPOWIEDZIALNA STRATEGIA MIGRACYJNA POLSKI NA LATA 2025–2030'' gdzie nie ma wzmianki o limicie imigrantów jaką Polska chce przyjąć, także z tym sarkazmem z milionami imigrantów to bym jeszcze przesiedział, bo jak na razie to ma powstać 49 centrów integracyjnych dla imigrantów no i kolejny meczet w Warszawie. Zawsze kochałem podejście lewicy do jakiegokolwiek tematu, czyli ,,ja jestem najmądrzejszy i zawsze mam racje bo oglądam tvn i nie lubie religii i chrześcijaństwa '' , wiem bo sam mam dziadka który jest dumnym lewicowcem, i wszystko co mu napisze facebook i tvn 24 powie uważa za święte
PS. Nie zapomnij o tym że chrześcijańskie wartości i tradycje( które pewnie sam obchodzisz) zbudowały ten kraj.
Pomijając fakt że nie warto tego oglądać, zastanawia mnie jedno skąd czarny miał broń? Powinien latać z procą jak w swoim plemieniu,ehhh jako ludzie cywilizowani rozbestwilismy te małpy a już liczyłem że odstrzeli wszystko a na końcu siebie.
A skoro już mają broń to niech się kurwa nauczą strzelać bo strzałów co najmniej jak w śmierdzącym Iraku czy innym Afganistanie a trup jeden.
Rannych trochę lecz mimo tego ...Wietnam odjebany a trupa jak na lekarstwo.
Ja bym ich pozamykał za samą nieudolność.
Bo że na CZARNEJ uczelni "szczelania" to dobre to jest.
To chyba jakiś spisek
Ja pierdolę, bardziej zjebanego bełkotu z google translate to już dawno nie widziałem.
To w końcu prywatny czy państwowy? niech się zdecydują.
To i to w pewnym sensie. W USA jest sporo prywatnych uniwersytetów które właściwie żyją z publicznych grantów i dotacji a studenci mogą dostać stypendia na studiowanie tam albo zniżki na pożyczki studencie.
Public może oznaczać też ogólnodostępny, czyli że każdy może zaaplikować na studia i nie mają żadnych konkretnych kryteriów rekrutacyjnych. Niektóre czarne uniwerki są ironiczne rasistowskie i często wybierają czarnych studentów bez względu na wyniki.
To i to w pewnym sensie. W USA jest sporo prywatnych uniwersytetów które właściwie żyją z publicznych grantów i dotacji a studenci mogą dostać stypendia na studiowanie tam albo zniżki na pożyczki studencie.
Public może oznaczać też ogólnodostępny, czyli że każdy może zaaplikować na studia i nie mają żadnych konkretnych kryteriów rekrutacyjnych. Niektóre czarne uniwerki są ironiczne rasistowskie i często wybierają czarnych studentów bez względu na wyniki.
To się nadal logiki i jakiegokolwiek sensu nie trzyma. Albo coś jest państwowe, albo prywatne. Może być prywatne w 50% i państwowe w 50%, bo połowę współfinansuje państwo. Ale nie może być jednocześnie w 100% i takie i takie. Natomiast słowo publiczne odnosi się do wszystkich obywateli, nie tylko czarnych. Skoro jest tylko dla czarnych to nie jest publiczne i nie wiem czy nawet nie łamie ichniej konstytucji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów