18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 19:40
Cytat:

Założony w 1881 roku Tuskegee University jest prywatnym, państwowym, przyznającym dotacje ziemskie i historycznie czarnym uniwersytetem o randze krajowej. (z ich oficjalnego konta x). Ostatniej nocy to się wydarzyło. Tuskegee University (historycznie czarny uniwersytet o randze krajowej) w Alabamie: wczorajszy powrót do domu staje się strefą wojny. 1 zabity, 16 postrzelonych w krwawej strzelaninie

Zgłoś
Starygrzyb 2024-11-11, 5:12 8
Pomijając fakt że nie warto tego oglądać, zastanawia mnie jedno skąd czarny miał broń? Powinien latać z procą jak w swoim plemieniu,ehhh jako ludzie cywilizowani rozbestwilismy te małpy a już liczyłem że odstrzeli wszystko a na końcu siebie.
Zgłoś
Fx12 2024-11-11, 5:21 15
Redukcja chętnych na najbardziej oblegane kierunki
Zgłoś
ŻóltoCzarnyŻydPedał 2024-11-11, 8:13 4
Fajne te małpy. Zamiast spierdalac, bo strzelają to sobie filmują na pamiątkę.
Zgłoś
Steven_Seagull 2024-11-11, 8:45 26
"This sheeeeeet's fkn' crazy, bro!" Bardzo głębokie przemyślenia. I oczywiście kręcimy dalej.
Zgłoś
ibrahim 2024-11-11, 9:25 9
No cóż. Każda uczelnia ma swój program nauczania z p.o. ( przysposobienie obronne). Tak był kiedyś taki przedmiot. Tylko u nas w szkole wyglądało to trochę inaczej. Była strzelnica, tarcze, później kiełbaski z grila. Ale widzę, że jesteśmy 100 lat za murzynami, jeśli chodzi o realizm zajęć z p.o. .
Zgłoś
turor 2024-11-11, 9:50 2
Ja wam kurwa pozaliczam - powiedział profesor
Zgłoś
abstract667 2024-11-11, 9:56 3
Tuskegee , przypadek?
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-11, 10:32 20
Cytat:

@Velture
Założony w 1881 roku Tuskegee University jest prywatnym, państwowym, przyznającym dotacje ziemskie i historycznie czarnym uniwersytetem o randze krajowej.

Ja pierdolę, bardziej zjebanego bełkotu z google translate to już dawno nie widziałem.
To w końcu prywatny czy państwowy? niech się zdecydują. i co to czarny uniwersytet, czarną magię uprawiają? ranga krajowa? co to kurwa za termin i co oznacza, że mogą tam uczęszczać studenci z całego kraju, bo w tym o randze wiejskim tylko z wioski? dotacje ziemskie? serio? dokładają im co roku po hektarze pola?

Czytaj chłopie co automatycznie przetłumaczysz i popraw, bo oczy krwawią, a jak nie rozumiesz o chuj im tam chodzi, to nie wrzucaj.
No żesz kurwa, święto mamy, nie dość że 2h stałem od rana za rogalami w Poznaniu, to jeszcze mi ciśnienie podniósł.... co za ludzie
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-11-11, 11:27 5
Czyli jak to kiedyś kolega napisał:

Velture napisał/a:

WSTYDŹ SIĘ ZA TEN CHUJOWY OPIS!

😉
Zgłoś
Prosty 2024-11-11, 12:15 1
Bydło jebane
Zgłoś
RobDeMay 2024-11-11, 12:20 1
To kurwa prywatny czy państwowy?
Zgłoś
Geraldinio 2024-11-11, 14:18 1
RobDeMay napisał/a:

To jest tak ze sobą sprzeczne, i absurdalne, że chyba tylko większym oksymoronem jest mowienie o Prawie i Sprawiedliwośći, że stoi na straży prawa i sprawiedliwości xd
Zgłoś
Mister_Klex 2024-11-11, 15:23 1
Spoko, i tak zaraz zwalą to na białych i Donalda Trumpa.

[ Dodano: 2024-11-11, 15:24 ]
RobDeMay napisał/a:

Czarne szkoły prywatne ? Chyba sobie żartujesz

[ Dodano: 2024-11-11, 15:27 ]
Geraldinio napisał/a:

To jest tak ze sobą sprzeczne, i absurdalne, że chyba tylko większym oksymoronem jest mowienie o Prawie i Sprawiedliwośći, że stoi na straży prawa i sprawiedliwości xd

Całe szczęście mamy teraz,, demokracje walczącą'' która łamie prawo i jeszcze się dumnie do tego przyznaje
Zgłoś
Majomir 2024-11-11, 16:25
Doprowadziła do tego dysputa na temat podziału Ukrainy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem