📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
9 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Możecie podgłośnić, bo strasznie cicho nagrane i zbytnio nie słuchać co ten bambus mówi.
Jeden numer zawsze działa.
Trzeba do tej akcji mieć coś zdechłego, np. kota albo szczura. Jakiekolwiek futro.
W tzw. godzinie szczytu trzeba truchło przynieść do maka i położyć go między kasami mówiąc (najlepiej dość głośno):
"To już ostatni, jakiego wam dzisiaj przynoszę. Najwyżej potem sprzedawajcie czikenburgery".
Trzeba do tej akcji mieć coś zdechłego, np. kota albo szczura. Jakiekolwiek futro.
W tzw. godzinie szczytu trzeba truchło przynieść do maka i położyć go między kasami mówiąc (najlepiej dość głośno):
"To już ostatni, jakiego wam dzisiaj przynoszę. Najwyżej potem sprzedawajcie czikenburgery".
Może jestem pojebany, ale zawsze chciałem tak zrobić
To zrób i koniecznie wstaw na Sadistic.
Śmieszna małpka:D
''Ziemia jest bardzo malą tarczą na olbrzymiej kosmicznej arenie.''
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów