18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
Z................y 2013-02-06, 12:20 2
androgenius napisał/a:

tym szałwia nie dla czarnuchów, żeby ogarniać doznania trzeba mieć trochę wiedzy i intelektu, inaczej jak na filmie, czarnuch się wystresił, że go zamknęli. Powinni zamknąć, swoją drogą. Przecież jest winny.

Jak sobie gimbus schlebia
Zgłoś
NeoBcK 2013-02-06, 12:21 1
Zamurowane boty w simsach były mądrzejsze od czarnucha....
Zgłoś
Beria1 2013-02-06, 12:23
Ja tam po przygodach z Cubensisami, łysiczkami i LSD pierdolę ten sport. To dla szamanów.

Bo jak Sokrates jestem i szczam wam prosto
w wasze nadstawione ryje. Ale jako doktor filozofii szczam. I będę szczał. Mój mocz to fluid drogocenny, doktorski, filozoficzny.
Zgłoś
kutasek325 2013-02-06, 12:35
ehh niema to jak udawac zeby tylko miec ogladalnosc...
Zgłoś
dziaad 2013-02-06, 12:44 1
uwierz mi, bambo nie udawał. ja najpierw nakryłem się fotelem, a potem chciałem wyjebać przez okno. na szczęście po kilku minutach było po wszystkim. potężny trip. dobrze, ze byli kumple

jebie mnie opinia prostaków
Zgłoś
Serval666 2013-02-06, 13:08 2
Po tych komentarzach można wywnioskować że same ćpuny w tym kraju. A później dziwota że politycy tacy a nie inny, naród głupi to i władza głupia
Zgłoś
SynBozy 2013-02-06, 13:32
Mocne ekstrakty sugeruję w samotni najlepiej na kanapie/łóżku, szczególnie dla początkowego. Salvia jest na tyle intensywnym przeżyciem, że miejsce nie ma realnie znaczenia - większość akcji dzieje się w głowie znacznie szybciej niż można wyłapać zewnętrzne impulsy - na te parę minut jesteśmy zupełnie "odklejeni" od osi czasu i przestrzeni
Zgłoś
tigerqaz 2013-02-06, 14:10 2
kaspersky16 napisał/a:

To są dwa najlepsze tripy. A tak wogóle to do szałwi zaleca się palić w domu:P

Na chuj zaleca się palić to w domu skoro i tak się spierdala przez okno ???

Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.
Zgłoś
Kóba 2013-02-06, 14:30
No to już chyba wiem czym raczyli się niektórzy jakieś 2013 lat temu...
Zgłoś
Enbeen 2013-02-06, 16:51
zdarzyło mi się zajarać to na hip hop kempie, korba mega, ale drugi raz nie zajaram pierdole
Zgłoś
openyourmind 2013-02-06, 17:13
ale to przeciez ziolo jest zle
Zgłoś
Peter-Norivotset 2013-02-06, 17:38
LOL, mówcie jak dokładnie się to nazywa, wystarczy normalna herbata szałwia, czy jakieś specjalne zioło to jest

Wszystkie zamieszczone przeze mnie komentarze to tylko i wyłącznie satyra. Nie mają nic wspólnego z moimi poglądami.
Zgłoś
prawiebezglowy 2013-02-06, 17:47
grzechu5444 napisał/a:

LOL, mówcie jak dokładnie się to nazywa, wystarczy normalna herbata szałwia, czy jakieś specjalne zioło to jest

To jest szałwia wieszcza i gdyby to było to samo co w herbacie to 3/4 kraju ciągle by widziało jednorożce i spierdalało przez okno
Zgłoś
Dzemik 2013-02-06, 18:20
Dla podniecających się gimbusów, które starają się być "KUUL" tekstami typu"zaraz gimbaza zacznie kraść rodzicom szałwie".
To nies jest szałwia pospolita/medyczna ale szałwia wieszcza. (Odsyłam dla ciekawych pl.wikipedia.org/wiki/Sza%C5%82wia_wieszcza)
Od 8 maja 2009 roku produkt ten jest zakazany.Zalegalizowany jest na wyspach jedynie.

PS. Podobno za grama 80zł
Zgłoś
Captain's Burger 2013-02-06, 19:11 2
Dawajcie jeszcze więcej informacji o szałwii, jeszcze się jakiś gimbus niechcący zabije i będzie materiał na harda..

Kiedyś sporo o tym czytałem i nie miałbym odwagi. Najsilniejszy naturalny psychodelik wprowadzający człowieka w stan który mocno zależy od kondycji psychicznej zawodnika, w tym notorycznie obecne w opisach wzmianki o mistycznych doświadczenia czasem przyprawiające ciarki na skórze. Tam nie ma limitów. Hardcore

"Chcącemu nie dzieje się krzywda"
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów