swoją drogą tripy po szałwi to czasem istny mordor i szczerze nie polecam palenia tego specyfiku samemu.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
swoją drogą tripy po szałwi to czasem istny mordor i szczerze nie polecam palenia tego specyfiku samemu.
androgenius napisał/a:
tym szałwia nie dla czarnuchów, żeby ogarniać doznania trzeba mieć trochę wiedzy i intelektu, inaczej jak na filmie, czarnuch się wystresił, że go zamknęli. Powinni zamknąć, swoją drogą. Przecież jest winny.
Jak sobie gimbus schlebia
Ja tam po przygodach z Cubensisami, łysiczkami i LSD pierdolę ten sport. To dla szamanów.
w wasze nadstawione ryje. Ale jako doktor filozofii szczam. I będę szczał. Mój mocz to fluid drogocenny, doktorski, filozoficzny.
Mocne ekstrakty sugeruję w samotni najlepiej na kanapie/łóżku, szczególnie dla początkowego. Salvia jest na tyle intensywnym przeżyciem, że miejsce nie ma realnie znaczenia - większość akcji dzieje się w głowie znacznie szybciej niż można wyłapać zewnętrzne impulsy - na te parę minut jesteśmy zupełnie "odklejeni" od osi czasu i przestrzeni
kaspersky16 napisał/a:
To są dwa najlepsze tripy. A tak wogóle to do szałwi zaleca się palić w domu:P
Na chuj zaleca się palić to w domu skoro i tak się spierdala przez okno ???
ale to przeciez ziolo jest zle
LOL, mówcie jak dokładnie się to nazywa, wystarczy normalna herbata szałwia, czy jakieś specjalne zioło to jest
To jest szałwia wieszcza i gdyby to było to samo co w herbacie to 3/4 kraju ciągle by widziało jednorożce i spierdalało przez okno
Dla podniecających się gimbusów, które starają się być "KUUL" tekstami typu"zaraz gimbaza zacznie kraść rodzicom szałwie".
To nies jest szałwia pospolita/medyczna ale szałwia wieszcza. (Odsyłam dla ciekawych pl.wikipedia.org/wiki/Sza%C5%82wia_wieszcza)
Od 8 maja 2009 roku produkt ten jest zakazany.Zalegalizowany jest na wyspach jedynie.
PS. Podobno za grama 80zł
To nies jest szałwia pospolita/medyczna ale szałwia wieszcza. (Odsyłam dla ciekawych pl.wikipedia.org/wiki/Sza%C5%82wia_wieszcza)
Od 8 maja 2009 roku produkt ten jest zakazany.Zalegalizowany jest na wyspach jedynie.
PS. Podobno za grama 80zł
Dawajcie jeszcze więcej informacji o szałwii, jeszcze się jakiś gimbus niechcący zabije i będzie materiał na harda..
Kiedyś sporo o tym czytałem i nie miałbym odwagi. Najsilniejszy naturalny psychodelik wprowadzający człowieka w stan który mocno zależy od kondycji psychicznej zawodnika, w tym notorycznie obecne w opisach wzmianki o mistycznych doświadczenia czasem przyprawiające ciarki na skórze. Tam nie ma limitów. Hardcore
Kiedyś sporo o tym czytałem i nie miałbym odwagi. Najsilniejszy naturalny psychodelik wprowadzający człowieka w stan który mocno zależy od kondycji psychicznej zawodnika, w tym notorycznie obecne w opisach wzmianki o mistycznych doświadczenia czasem przyprawiające ciarki na skórze. Tam nie ma limitów. Hardcore
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów