18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 6 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
prawiebezglowy 2013-02-06, 19:52 1
Dzemik napisał/a:

PS. Podobno za grama 80zł

nawet jeśli to starczy Ci to na kilkanaście na prawdę popierdolonych tripów
Zgłoś
Femp00411 2013-02-06, 21:21
Hmmmm....
Czyli dołączam "do spełnienia" ....
Zgłoś
ocwpzw 2013-02-06, 22:56
nie polecam palić tego gówna, jarałem dwa razy i o dwa za dużo. Pierwszy raz nie miałem żadnych wizji, nie byłem w stanie się ruszyć, leżałem na kanapie a pikawa waliła jak młot pneumatyczny, całe ciało miałem zimne jak lód a pot leciał ze mnie strumieniami, myślałem że umrę (serio) ale po jakimś czasie minęło (skręcone z tytoniem, może przez to). Drugi raz już bez takich, ale wkręciła mi się taka pętla czasu, wiedziałem, że muszę się z tego wyrwać, ale co bym nie robił wracałem do początku. Chujowe uczucie, a coraz bardziej się nakręca pod koniec byłem przerażony, myślałem że już nigdy nie wyjdę, a wmawianie sobie że luz, spoko, siedź i obserwuj, zaraz minie nie pomaga. Jak już wróciłem to stwierdziłem, że nie będę więcej tego jarał bo kasy wywaliłem na to i żadnej przyjemności.
Zgłoś
kokos7 2013-02-07, 0:22
ta czapka 1;20 to chyba przez nia ta faza
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów